CSM Reșița câștigă greu, dar meritat, cu Giarmata!

CSM Resita

În cadrul Seriei a IV-a a Ligii a 3-a, etapa cu numărul 20, echipa noastră, CSM Reşiţa, a întâlnit pe stadionul din Valea Domanului formația Millenium Giarmata.

Meciul a debutat fără o perioadă de tatonare, direct, cu un joc pe contre. Cu un plus de vigoare în primele minute, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului, în minutul 11, printr-un gol frumos reușit de Beloescu, după un şut expediat dintr-o poziţie centrală, de la aproximativ 17 m, la vinclul porţii apărate de Zimmermann.

Oaspeţii au cedat iniţiativa, pe fondul unei presiuni in crescendo a gazdelor, reşiţenii reuşind golul egalizator în minutul 30, prin Musteţa, care a reluat în poartă din interiorul carelui mare, pe jos, în dreapta portarului, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Săulescu.

Rossonerii la bataie in careu

După pauză gazdele au revenit hotărâte să tranşeze soarta celor trei puncte, oaspeţii arâtând că ar fi mulţumiţi cu un rezultat de egalitate. Reşiţenii au reuşit golul celor trei puncte spre finalul partidei, în minutul 84 când, după un corner de pe partea stânga, executat scurt la Săulescu, acesta a centrat în faţa porţii, iar mingea respinsăde un fundaş oaspete a ajuns la Breşneni care a şutat, de la aproximativ 11 m, pe jos, în dreapta portarului. Oaspeţii au încercat să revină, dar fluierul final al arbitrului a consfiinţit victoria rosso-nerilor care, cu un total de 38 de puncte, ocupă locul 4.

Etapa următoare, a 21-a, va aduce pentru CSM Reșița un meci în deplasare, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ocupantă a locului 9, cu 26 de puncte.

„O victorie muncită. Am dominat meciul. Adversarul nostru a înscris printr-o execuţie extrordinară a lui Beloescu. Mă aşteptam să fie un meci greu, pentru că am avut doi jucători accidentaţi şi unul suspendat. Dacă lipsesc trei jucători dintr-o echipă este greu. Dar, încă odată, felicit băieţii mei pentru atitudine, dăruire şi pentru rezultat. Victoriile sunt mai frumoase când sunt muncite. Am declarat de la început că obiectivul meu nu este promovarea. Felicit şi adversarul pe această cale. M-am aşteptat să fie greu, dar nu chiar aşa, lipsind trei jucători din primul unsprezece. Aţi văzut ce bancă de rezerve avem, dar uşor, uşor am mai transferat, ultimul fiind Velcotă Sebastian (n.n. o revenire în Valea Domanului), care are nevoie de timp pentru a reveni la forma sa, în ultimile 5 luni pregătindu-se singur. Se simte lipsa oricărui jucător din primul unsprezece. Zece etape, până la meciul cu Hunedoara, am jucat cu acelaşi prim unsprezece. Este normal, mai intervin şi accidentările. Au fost zece meciuri în care opt sau nouă jucători au evoluat câte 90 de minute de când am venit eu. Suntem o echipă mică, facem eforturi, ne străduim să facem lucruri bune şi frumoase. Şi, încă odată, obiectivul meu nu este promovarea, ci câştigarea fiecărui meci. Dar asta nu înseamnă că dacă vom fi în situația promovării, ne vom da la o parte”, a declarat antrenorul rossonerilor Leontin Doană la finalul meciului.

CSM Şcolar Reşiţa a evoluat în formula: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Banac – Săulescu, Breşneni, Toma, Musteţa – Roşca, Staicu (au mai evoluat: Vădrariu, Velcotă, Mierlici şi Babei; pe banca de rezerve au mai luat loc – Toader, Bagherea şi Săndescu).

Guardia Ultra

Miruna MIHANCEA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei