CSM Reșița face selecție pentru a-l descoperi pe viitorul Cristi Chivu!

modelmic

Centrul de Copii și Juniori al clubului sportiv CSM Reșița deschide larg porțile pentru toți copiii talentați din oraș care iubesc fotbalul și care doresc să fie atent îndrumați în vederea accederii spre o carieră de fotbalist, într-un sport ce a depășit de mult sfera practicării unei simple discipline, devenind o adevărată industrie în care staruri precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi poartă negocieri contractuale cu sponsori și cluburi în care sumele sunt halucinante, de zeci și chiar sute de milioane de euro.

Un sportiv talentat și muncitor a fost reșițeanul Cristian Chivu. Cristi a cucerit continentul, pornind din curtea clubului CSM Reșița!

Juniori născuți între anii 1999 și 2000 sau 2002 – 2003 pot începe antrenamente la grupele de juniori care se regăsesc în cea mai complexă și modernă bază sportivă din Caraș-Severin, locul unde vor fi asistați de antrenorii Dan Potoceanu la grupa 1999 – 2000, Buda Cosmin – la grupa 2001-2002 pregătiți pentru a le oferi cele mai bune indicații tehnico-tactice. „Așteptăm juniori și din județ nu doar din Reșița, pentru că avem un deficit de jucători la grupa juniorilor A, născuți în 1999-2000 dar și la 2001-2002. Vom căuta să le oferim toate condițiile de care beneficiază baza noastră sportivă, mese, cazare și refacere, dar mai ales pregătirea în cele mai bune condiții“, ne-a declarat Viorel Lolea, președintele clubului CSM Reșița.

Selecția juniorilor se va încheia pe data de 12 august, atunci când vor începe partidele din sezonul competițional 2017 – 2018. Directorul Centrului de Copii și Juniori CSM Reșița, Lucian Dobre a stabilit strategia și mecanismul de funcționare al grupelor de juniori, vorbind la ultima conferință de presă despre grupele de elită pe care le vor avea toate grupele de vârstă de la CSM Reșița.

Așadar, dragi părinți, dacă aveți copii care iubesc fotbalul, CSM Reșița vă așteaptă cu brațele deschise! Pentru mai multe informații, părinții pot apela numărul de telefon 0733.388.388.

Sergiu TABAN     

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei