CSM Reșița, în fața primului test oficial din Liga 2! Vineri, cu Universitatea Cluj!

modelmic

Conducerea clubului CSM Reșița a susținut astăzi o conferință de presă, cu o zi înaintea primului test oficial din liga secundă pe care îl vor avea rosso-nerii în compania „studenților“ clujeni.

Cristian Bobar, președintele clubului CSM Reșița a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în promovarea evenimentului care se va produce vineri, de la ora 18:00, pe stadionul din Valea Domanului. „Începem un nou sezon în Liga a doua. Suntem bucuroși că am ajuns aici și sper să facem față, să fim o echipă la fel cum, a fost anul trecut, modestă, muncitoare și să nu ne facem de râs. Din contră, să fim o surpriză plăcută a campionatului. În primul rând trebuie să mulțumim suporterilor, lui Marcel Gușcă. În această perioadă s-au făcut eforturi foarte mari, s-au vândut abonamente. Avem și sponsori, le mulțumim și îi asigurăm de respectul nostru.

Ne-au plecat 11-12 jucători, au venit tot cam atâția, cred că sunt achiziții bune, jucători cu experiență, care sunt sigur că vor aduce un plus echipei. Indiferent de ce se va întâmpla mâine trebuie să rămânem o echipă unită și să fim CSM Reșița. Știu că jucăm cu o echipă favorită la promovare, și anul trecut a fost la un pas de Liga întâi. Suntem conștienți de acest lucru, este o echipă pe care o respectăm, are tradiție, dar pe teren nu mai contează și nu joacă nici bugetele, că au ei 2 milioane de euro buget și noi avem 600.000. Sunt sigur că mâine jucătorii vor da totul pe teren. Avem încredere în antrenorii pe care îi avem, în lotul de jucători, cred că suntem un club bine organizat, muncim de dimineața până seara și vrem să arătăm că locul nostru este în Liga a II-a“, a declarat Bobar.

Antrenorul echipei CSM Reșița, Leontin Doană a vorbit cu prudență despre întâlnirea de foc de vineri cu „U“ Cluj: „Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă de tradiție în fotbalul românesc, care are ca și obiectiv promovarea. Dar noi sperăm să ne ridicăm la nivelul competiției și să nu ne facem de râs și rezultatul să fie de partea noastră. Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă, am avut condiții de pregătire foarte bune, băieții au răspuns ca atare și am foarte mare încredere că mâine vor face un joc bun. În afară de Teo Caragea, care este accidentat de mai mult timp, în rest toți sunt valizi“.

Un proaspăt rossoner, jucătorul Cristian Danci, a declarat la conferința de presă: „Mă bucur că m-am întors acasă, sunt născut la Reșița, vreau să mă stabilesc. Aici am întâlnit un grup foarte frumos, unit. Cred că în Liga a două asta va face diferența, grupul și personalitatea jucătorului. Este un debut dificil, prin prisma numelui pe care îl întâlnim, Clujul este o echipă de tradiție în fotbalul românesc, dar eu mă bucur că îi întâlnim în prima etapă pentru că se poate întâmpla orice. Este început de campionat și la ei sunt foarte mulți jucători noi, nu sunt relații de joc, omogenitate. Până la urmă intrăm pe teren și cine este mai puternic în ziua respectivă va câștiga. Și noi jucând acasă, având suporterii de partea noastră, cu siguranță vom face un meci bun și cred că rezultatul va fi de partea noastră“.

Goalkeeperul Christian Zimmerman a ținut să-și avertizeze coechipierii înaintea meciului mult așteptat cu Universitatea Cluj: „cred că era un meci greu, indiferent de echipa cu care ne făceam debutul în Liga a doua. Dar presiunea cred că este totuși de partea adversarului și eu consider că la toate meciurile de acasă așa o să fie pentru că publicul reșițean este dornic de fotbal și să vadă din nou jucători la treabă în Liga a doua, cu spectacol“.

La final, președintele CSM Reșița, Cristian Bobar a trecut în revistă și câteva aspecte legate de munca depusă de partea administrativă și investițiile făcute la stadionul Mircea Chivu: „Pe plan administrativ s-au reușit lucruri frumoase la stadion. Au fost montate scaune, renovate gardurile, avem și o lojă frumoasă, puțin echipe din Liga a doua au așa ceva, tocmai de aceea așteptăm cât mai multă lume la stadion. Dacă la meciul cu Dumbrăvița au fost 5-6.000 de oameni în tribune, sunt sigur că vor fi și mâine seară la ora 18:00. Am încredere că suporterii sunt lângă echipă, acest lucru contează foarte mult pentru jucători. Ne dorim să fie stadionul plin și sper să ieșim învingători din acest spectacol“, a adăugat Bobar.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei