CSM Reșița a început sezonul în stil Terminator: 4 goluri înscrise pe repriză!

rossoneri

Dezmăț total pentru CSM Reșița și festival de goluri pe terenul CFR-ului din Timișoara, acolo unde echipa de liga III a Reșiței a spulberat echipa șlagărului ABBA din Becicherecul Mic, Mama Mia. Primul gol al rosso-nerilor a fost înscris de almăjeanul Velcotă în minutul 5 al jocului, urmat în primul mitan de Bacter – min. 11, Szijj în minutul 21 și Negoescu în minutul 26. La pauză elevii cuplului de antrenori Roco Sandu – Luci Dobre intrau „neliniștiți“ la cabine cu scorul de 0-4. Aceeași oaspeți aveau să revină la fel de motivați și în partea secundă.

După pauză, Poiană de două ori, Bacter, și Liuba au introdus mingea în poarta formației Nova Mama Mia, în vreme ce la scorul de 6-0, Sambake, de la gazde, a reușit golul de onoare pentru echipa de liga a III-a din Becicherecul Mic. Partida s-a încheiat cu un scor care nu mai are nevoie de niciun comentariu 1-8, un rezultat care îl îndreptățește pe antrenorul și coordonatorul Centrului de juniori din valea Domanului, Lucian Dobre, să afirme că CSM Reșița va fi echipa care va băga frica în adversarii care o vor primi pe terenurile lor. Un lucru care a șocat și care nu are legătură cu jocul din teren, este acela că echipamentul roșu negru nu a aparținut echipei CSM Reșița, ci formației gazdă din Becicherecul Mic, motiv pentru care echipa din Valea Domanului a evoluat în alb.

În aceeași etapă din seria a IV-a, Liga a III-a, CSM Lugoj a reușit doar o remiză pe teren propriu în întâlnirea cu CSU Craiova II, 1-1, echipa Cetate Deva s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Bălești, în vreme ce senzația începutului de campionat, Șirineașa, a devenit lider în clasament după victoria nesperată din deplasarea de la Sebiș, scor final 0-1.

Nova Mama Mia Bechicherecu Mic – C.S.M. Resita scor final 1 – 8 (0-4)
Goluri : Velcota min. 5, Bacter min. 11, min. 58, Szijj min. 21, Negoescu min. 26, Poiană min. 56, min. 72 și Liuba min. 62
CSM Reșița a evoluat în formula: Zimmermann – Szijj, Dulap, Bacter (Banac ’73), Liuba – Vastag – Costin (Iova ’46), Poiană, Breșneni (Keita ’63), Velcotă – Negoescu (Himcinschi ’57).

Rezerve : Petruț – Banac, Iova, Muselin, Keita, Beloescu și Himcinschi.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei