CSM Reșița învinge cu 2-0 ACSO Filiași. Oprița crede în promovare și vrea reconstrucție în Valea Domanului!

modelmic

La început de decembrie, în Valea Domanului, pe un teren imposibil, cu o mocirlă tristă ca și frigul de afară, jucătorii echipei CSM Reșița au făcut dovada respectului pentru culorile roș-negre și au învins formația oaspete, ACSO Filiași.

Golurile au fost marcate în partea a doua a jocului, prin fundașul Victor Dulap în minutul 50 și Bogdan Szijj în minutul 88, CSM-ul fiind în superioritate numerică o întreagă repriză după eliminarea lui Chivu de la Filiași în minutul 45.

Așadar, CSM Reșița încheie turul cu o victorie, în vreme ce liderul Șirineasa a întrerupt seria victoriilor „pe linie“, reușind două remize în ultimele două partide, cu Lugoj și Lunca Teuz Cermei.

24740175_10156287359333287_1597811532_o

În aceste condiții, la o distanță de 9 puncte de echipa de pe primul loc, antrenorul formației CSM Reșița, Daniel Oprița, consideră că lupta de urmărire nu se nici pe departe încheiată iar cu câteva „infuzii“ în această pauză competițională, Reșița ar putea chiar promova! O declarație care dă peste cap estimările administrației reșițene, care nu își mai punea mari speranțe în obiectivul fixat la începutul campionatului. Pentru ca echipa să promoveze, bugetul alocat clubului ar trebui să rămână neștirbit, ba mai mult, poate ar trebui chiar mărit pe alocuri, ca urmare a sosirii la Reșița a unor jucători determinanți, dar cu pretenții financiare. Cert este că, în acest moment, Oprița nu este ajutat de Keita, jucătorul cel mai bine plătit din Valea Domanului, Souleymane fiind adus cu surle și trâmbițe, jucător care, însă, în acest sezon nu a produs nicio o senzație pentru CSM Reșița. Ca de altfel și alți fotbaliști de care antrenorul nu este mulțumit.

Întrebarea care se pune la final de tur este dacă merită actuala echipă de seniori din Valea Domanului, o șansă din partea Consiliului Local Municipal, în condițiile în care tribunele sunt aproape goale la partidele susținute de aceasta în Liga a III-a iar la meciul din Cupă cu campioana României, Viitorul Constanța, s-au vândut ceva mai mult de 2500 de bilete? Va produce promovarea în liga secundă o creștere exponențială a numărului spectatorilor din tribunele lui Mircea Chivu? Sau vorba ceea, pentru cine (mai) tragi clopotele Mitică?

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei