CSM Reșița își prezintă astăzi lotul cu care va ataca promovarea în Liga Națională! Sala Polivalentă, ora 17:00!

modelmic

În fața publicului reșițean, cunoscător al fenomenului handbal, CSM Reșița își va prezenta lotul cu care va ataca, în acest sezon, promovarea în Liga Națională de Handbal. Tot astăzi, iubitorii handbalului vor vedea în jocul amical cu CSM Oradea, modul în care se mișcă noile achiziții ale Reșiței.

Antrenorul Ilie Vaidasigan și coordonatorul Mihai Rohozneanu, cu sprijinul necondiționat al directorului secției handbal, Cristian Pătru, au încercat să acopere toate posturile care în sezonul precedent au suferit în angrenajul CSM-ului. Obiectivul este clar, promovarea din Divizie în Ligă, iar pentru atingerea acestui țel, handbaliștii de la CSM Reșița promit să dea totul pe terenul de joc.

Astăzi de la ora 17:00, reșițenii sunt așteptați la sala Polivalentă din Reșița, pusă la dispoziție gratuit de Consiliul Județean Caraș-Severin, iar mâine, vineri, 14 septembrie, de la ora 11:00 pentru jocul II cu aceeași formație divizionară de top, CSM Oradea.

Hai Reșița! – vom fi din nou ce-am fost și mai mult decât atât!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei