CSM Reșița își propune victorii pe linie până la finalul sezonului! Bobar: „În vestiar e unitate!“

modelmic

Intrare liberă pentru sexul frumos la meciul de sâmbătă, 2 martie, de la ora 15:00, CSM Reșița – Lunca Teuz Cermei!

Președintele Cristian Bobar a făcut o trecere în revistă a modului în care se prezintă secția de fotbal a clubului CSM Reșița în acest moment. Bobar a vorbit despre colaborarea cu unuldin cei mai titrați teoreticieni ai fotbalului românesc, Ciprian Urican, directorul de programe UEFA care va ajuta Centrul de Copii și Juniori în fiecare săptămână, urmărind la lucru antrenamentele grupele din Valea Domanului și oferind soluții antrenorilor pentru o pregătire cât mai eficientă a tinerelor talente din Valea Domanului. De altfel, în următoarele 6 luni, Urican va întocmi un raport în care vor fi notați antrenorii grupelor de copii și juniori iar în funcție de rezultate, împreună cu președintele Bobar vor fi luate măsurile care se impun.

O altă veste îmbucurătoare pentru fotbalul reșițean  este sosirea  în perioada 12 – 14 martie, la clubul CSM Reșița, la invitația președintelui CSM Reșița, a directorului cordonator al Centrului de Juniori de la AC Milan, Massimo Lucchesi, cel care a colaborat de-a lungul timpului cu titrații antrenori Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Luis Enrique și alții. Vor avea loc workshop-uri cu antrenorii Centrului de Copii și Juniori de la CSM Reșița, Lucchesi urmând să împărtășească din vasta lui experiență ep care o are la clubul de renume AC Milan.

„Cine nu se ridică la nivelul pretențiilor și așteptărilor clubului CSM Reșița, nu va continua împreună cu noi. Asta este viața! În momentul de față avem 200 de copii care se pregătesc aici  și nu avem voie să nu producem acești copii la nivelul Ligii a III-a ca titulari. Pentru că este foarte dificil să aducem jucători din alte părți. Sper ușor, ușor să avem titulari în echipă din rândul juniorilor noștri, din propria noastră pepinieră, să nu mai împrumutăm juniori de la alte cluburi. Noi depindem financiar de Primăria Reșița și Consiliul Local iar problemele unui oraș sunt multe iar oamenii spun că forbalul nu este primordial între problemele adiminstrației“, a atras atenția Cristi Bobar, care are de gând să meargă alături de antrenorii CSM-ului în perioada următoare prin școlile din Reșița pentru a atrage copiii talentați din municipiu în Valea Domanului.

Vădrariu a revenit la CSM Reșița!

Despre lotul pe care îl are la dispoziție echipa de seniori CSM Reșița, antrenorul Leontin Doană a declarat înaintea jocului cu ocupanta locului doi din campionat: „Ne așteaptă un meci greu, ca toate celelalte, dar eu am încredere în băieții, care au dat dovadă de caracter, lucru care s-a văzut atât în pregătirea de iarnă, cât și în jocurile amicale. Jucătorii auy calitate, au valoare și sperăm ca acest lucru să se vadă în teren. Împreună cu domnul președinte Bobar am adus doi jucători, Daniel Vădrariu, fostul jucător al Reșiței revenit de la UTA Arad și Alin Babei de la Dunărea Călărași. Lotul, chiar dacă nu este numeros, este unul valoric. Am luat în cantonament și 6 juniori, care au debutat în recentele amicaluri și în care am încredere. Sperăm să se ridice la nivelul ligii a III-a și să-i promovăm în perioada următoare. Ne dorim să avem rezultate cât mai bune. Nu ne punem problema promovării (CSM Reșița este la 8 puncte de liderul Lipova în Liga 3, Seria IV), dar dacă rezultatele ne ajută, nu ne dăm la o parte. Sperăm ca prin rezultatele și jocul nostru să readucem lumea la stadion.

La rândul său, portarul și căpitanul Christian Zimmerman a precizat: „Avem un lot omogen iar atmosfera este bună la echipă. Dar toate sunt relative, pentru că pentru noi contează să câștigăm meciul de sâmbătă, cu această echipă extrem de bună de pe locul 2, o altă surpriză după Lipova. Dar jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Toată lumea mă întreabă în oraș despre promovare. Momentan vorbim despre meciul de sâmbătă și doar acesta poate să răspundă la așteptările oamenilor și ale noastre“.

La rândul său, talentatul jucător Daniel Vădrariu, alintat „Piciu“ de colegi și fani, proaspăt revenit în curtea clubului din Valea Domanului, a afirmat: „Avem o echipă bună, chiar dacă lotul nu este unul numeric. Ne-am pregătit foarte bine în această pauză competițională, a fost un cantonament dur. Trebuie să câștigăm partidele pe care le avem de disputat și să luăm fiecare meci în parte. Nu ne gândim la promovare acum. Important este să avem continuitate și să facem cât mai multe puncte“.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei