CSM Reșița pierde în teren și câștigă la masa verde la Turneul Final „Gheorghe Ola“!

 modelmic

Turneul Gheorghe Ola, faza finală națională, se află în plină desfășurare în sala Polivalentă din Reșița. După partidele din această dimineață putem afirma că am văzut copii extrem de talentați de la toate formațiile din țară, calificate în această fază.

Din păcate juniorii antrenați de Cristian Bercsenyi, de la CSM Reșița 2008, au suferit o înfrângere usturătoare în fața echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-8. În același timp, în grupa A, CSM Reșița acumulează trei puncte la masa verde, ca urmare a lipsei de la dosarul turneului a documentelor necesare participării la Turneul Final a echipei bucureștene ACS Ilie Oană. Cu alte cuvinte, rosso-neri păstrează șansa accederii în finala mică, dacă mâine va învinge Luceafărul Cluj-Napoca, formație cu o cotă bună în fotbalul juvenil național.

În grupa B, LPS Vaslui a dispus de echipa ploieștenilor de la ACS FC Dănuț Coman, cu scorul de 3-1, în vreme ce juniorii Academiei Gheorghe Hagi au defilat în partida cu AS Hidro Râmnicu Vâlcea, scor final 6-2.

Programul Turneului Final continuă astăzi cu partidele:

Academia Luceafărul Cluj – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (grupa A, ora 16:00)

FC Dănuț Coman Pitești – Academia de Fotbal Gheorghe Hagi (grupa B, ora 17:00)

LPS Vaslui –Hidro Râmnicu Vâlcea (grupa B, ora 18:00)

Mâine, 20 decembrie: CSM Reșița – Academia Luceafărul Cluj (grupa A, ora 9:00)

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Ilie Oană (grupa A, ora 10:00)

AS Hidro Râmnicu Vâlcea –FC Dănuț Coman Pitești (grupa B, ora 11:00)

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi   – LPS Vaslui (grupa B, ora 12:00)

ora 17:00 Finala mica, 2A vs. 2B

ora 18:00 Finala mare, 1A vs. 1B.

Vă așteptăm la Sala Polivalentă din Reșița, la partidele din Faza Finală a Turneului Memorial Gheorghe Ola! Intrarea este liberă!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei