CSM Reșița a pierdut la limită cu echipa de Liga 1, ACS Poli Timișoara, dar joacă un fotbal de calitate!

modelmic

Ultimul amical hibernal al formației CSM Reșița, înaintea returului de foc din Liga a III-a de fotbal, a însemnat un joc în compania echipei de primă ligă, ACS Poli Timișoara. O întâlnire, care, deși poate fi judecată din perspectiva înfrângerii cu 1-0 a formației reșițene, a însemnat un test mai mult decât util pentru echipa pregătită de Daniel Oprița. În opinia celor ce au asistat la partidă, singura meteahnă a echipei, după toate jocurile de verificare, ar fi lipsa golurilor pentru atacanți. În rest, jocul rosso-nerilor este, din punct de vedere al calității fotbalului, unul cu mult peste ceea ce am putut urmări în tur.

Primii care puteau deschide scorul au fost tot reșițenii, Costin scăpând singur cu portarul Smaranda, care a reușit să salveze poarta gazdelor.

Golul timișorenilor a venit în partea a doua a meciului, după ce Poli Timișoara a schimbat integral garnitura de joc, marcatorul fiind jucătorul David Pop, în minutul 63, juniorul din lotul viola fructificând centrarea perfectă de pe dreapta a lui Zaluschi. Egalarea putea veni pe fondul unui joc bun al rosso-nerilor în minutul 82 , dar Jula a tras milimetric pe lângă poarta lui Curileac, din lovitură liberă de la 18 metri.

„Un meci bun făcut de echipa noastră în compania unei echipe de primă ligă. Am avut ocazii mari de a egala, pe care din păcate le-am ratat și astfel am plecat învinși de la Timișoara.
Speram că odată cu începerea campionatului Ligi a 3-a, să avem doar victorii“, au notat reprezentanții clubului CSM Reșița la finalul partidei.

ACS Poli Timișoara – CSM Reșița SCOR FINAL 1 – 0, gol marcat de David Pop, min. 63.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Khubuthia, Şeroni, Carabela, Ciucur, Oprea, Enescu, Croitoru, Ciaccheri, Drăghici
Au mai intrat: Smaranda, Curileac, Melinte, Neagu, Oliva, Haruţ, Zaluschi, Pop,Bîrnoi, Roman, Popovici, Artean

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Podină, Bactăr, Liuba, Costin, Vaştag, Breşeni, Bărbulescu, L. Manole, D. Ene
Au mai intrat: Petruţ, Copaci, Staicu, Vădrariu, Jula, Hrudei, Burciu, Negoescu, Musteţă

Sâmbătă, 10.03.2018, începând cu ora 15:00, CSM Reșița va întâlni echipa Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, pe stadionul din Valea Domanului în prima partidă oficială a returului Ligii a 3-a.

Sergiu TABAN

Foto prosport.ro

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei