CSM Reșița a spulberat cu 7-2 Poli Timișoara, la Turneul zonal „Gheorghe Ola“! Bîcleșanu, Lazarovici și Șandru, principalii marcatori!

modelmic

Ambiții mari în piepturile juvenile! Juniorii fotbaliști care participă în aceste zile la Trofeul Gheorghe Ola – Faza Zonală, organizat sub egida FRF, de Clubul Sportiv CSM Reșița și AJF Caraș-Severin au oferit un spectacol încă de la primele întâlniri de astăzi! Patru echipe, cu jucători născuți în anul 2008, își dispută în sala Polivalentă întietatea participării la faza națională a competiției: ACS Poli Timișoara, Unirea Alba Iulia, CS Atletico Arad și desigur gazdele CSM Reșița.

Primul meci, unul viu disputat, cu multe faze frumoase, le-a opus pe Reșița și Timișoara. Echipa cea mai bună s-a dovedit a fi, fără doar și poate, cea a Reșiței, formație pregătită cu pasiune de antrenorul Cristian Bercsenyi. Prin rosso-nerul Filip Bîcleșanu care a deschis scorul, Darius Șandru și Marco Lazarovici, rosso-nerii au punctat în poarta Timișoarei, scorul final de 7-2 reușit de CSM, făcând de prisos orice alt comentariu.

A urmat partida dintre Unirea Alba Iulia și Atletico Madrid, care după cele 50 de minute de joc s-a încheiat indecis, scor 2-2. Au urmat loviturile de departajare, arădenii ratând întâlnirea cu spațiul porții și oferind Unirii victoria după doar 4 execuții de la 7 metri.

În această după-amiază, de la ora 16:30, iubitorii fotbalului juvenil sunt invitați în Polivalenta din Reșița la partida dintre CSM Reșița și CS Atletico Arad, iar ACS Timișoara va da piept cu Unirea Alba Iulia de la ora 17:30. Mâine, 5 decembrie, în sala Polivalentă de la ora 10:00 se va disputa jocul dintre CSM Reșița și Unirea Alba Iulia, în vreme ce Atletico Arad va juca de la 11 în compania echipei ACS Poli Timișoara.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei