CSM Reșița are viitor! Juniorii antrenați de Nosal au ajuns la Turneul Semifinal Under 13 pe țară!

modelmic

Campioana Turneului Zonal al Juniorilor Under 13 desfășurat în zilele de 7 și 8 iunie este formația CSM Reșița, antrenată de profesorul Robert Nosal, după un parcurs fără greșeală în fața propriilor suporteri, puțini la număr dar inimoși.

În urma victoriilor obținute în cadrul turneului zonal al juniorilor U 13, desfășurat în Valea Domanului la finele săptămânii trecute, echipa clubului fanion reșițean a reușit o superbă și meritată calificare la turneul semifinal.

CSM Reșița – Dinamyk Craiova 1-0
CSM Reșița – Unirea 1924 Alba Iulia 3-0
În finala turneului disputat pe terenul sintetic din Valea Domanului, CSM Reșița  a dispus de formația Electrica Timișoara cu scorul de 2-1.

O bucurie imensă pentru părinții acestor copii, președintele Lolea fiind din nou în fața unei încercări de sensibilizare a FRF pentru organizarea la Reșița a Turneului Semifinal, așa cum a reușit și în cazul copiilor din generația 2008, antrenați de Cristian Bercsenyi și calificați în faza finală a Turneului Memorial Gheorghe Ola, din decembrie 2017.

Despre „fericita ispravă“ a juniorilor pregătiți de Robert Nosal, președintele clubului CSM Reșița, Viorel Lolea a declarat: „Valul nou al antrenorilor din Valea DOmanului confirmă. După calificarea la Turneul final al juniorilor antrenați de Cristi Bercsenyi, iată că a fost rândul lui Robert Nosal să se califice cu echipa Under 13 între primele 8 echipe pe țară. Privim cu speranță calificarea acestei grupe a Reșiței. Iată că după dezamăgirea nereușitei echipei mari de a promova în Liga a II-a, pentru care mă consider între principalii vinovați, Centrul de Copii și Juniori al CSM începe să repună Reșița pe harta echipelor importante de fotbal din țară“ .

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei