Cu îndemnul „să fii erou este în sângele tău”, jandarmii cărășeni se alătură campaniei de donare de sânge

sange

Respectând tradiția de a dona sânge alături de studenții universității reșițene, în perioada 2-3 decembrie 2019,, jandarmii cărășeni se alătură campaniei „Marcăm 30 de ani de la revoluție. Vino și tu!”, un proiect prin care se încearcă creșterea numărului donatorilor de sânge.

Jandarmi devin astfel partenerii unei campanii prin a cărui slogan se amintește de sacrificiul care nu trebuie uitat niciodată, al celor care și-au vărsat sângele în urmă cu 30 de ani, pentru viitorul nostru.

Misiuni care testează curajul, intervenții deloc ușoare, acțiuni contra cronometru, situații la limită, ajutorul oferit celor în nevoie, zi de zi în slujba binelui, pot contura profilul unui jandarm, dar să fii erou este în sângele tău!” este mesajul jandarmilor în pragul unei altfel de „misiuni”.

Jandarmii cărășeni transmit un îndemn și totodată o invitație la solidaritate pentru salvarea de vieți.

Prin implicarea fiecăruia, putem crește procentajul donatorilor, acoperind astfel necesarul de sânge de care este nevoie în spitalele din România.

Uneori, e nevoie însă de mult mai puțin: durează cam zece minute și poate salva în medie trei persoane. Vă așteptăm în foaierul universității să fim eroi împreună!”, declară Marius Săndulescu, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Caraș-Severin.

În cadrul acestei noi campanii găzduite de UEMR, în foaierul instituției, în cele două zile, în intervalul orar 8:30 – 13:00, partenerii campaniei: Crucea Roșie Caraș -Severin, Radio România Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, Biroul de Avocatură Mircea Boboșa, Parohia Gârliște, Biserica Creștină Baptistă nr.1 Reșița, Liceul Teologic Baptist Reșița, IPJ Caraș Severin – Serviciul Rutier, invită reșițenii să doneze sânge pentru a veni în ajutorul semenilor aflați în nevoie, dar, în același timp, și ca un gest în memoria celor care au făcut sacrificiul suprem, plătind cu viața, pentru ca noi să fim astăzi liberi!

Donare sange-2019

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei