Cu pași timizi economia județului Caraș-Severin revine în activitate; noi locuri de muncă

a

După starea de urgență, la mai bine de 3 luni de când aproape totul s-a închis, economia județului Caraș-Severin pare să-și revină cu pași timizi. Asta dacă e să ne luăm după oferta locurilor de muncă disponibile în județ. Insuficiente comparativ cu nevoile oamenilor, acestea sunt în creștere de la o săptămână la alta și tot mai diversificate.

În toate cele 7 centre din județ ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă sunt disponibile locuri de muncă vacante, ridicând astfel oferta pentru această săptămână la 32. Cele mai multe sunt în Băile Herculane unde sunt căutate persoane calificate în următoarele meserii: îngrijitor spatii hoteliere, lucrător bucătărie (spălător vase mari), mecanic auto, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet, ospătar (chelner).

În Bocșa sunt disponibile locuri de muncă: asistent personal al persoanei cu handicap grav, ciontolitor tranșator carne și manipulant mărfuri, în timp ce la Caransebeș se caută 8 persoane specializate în: ajutor ospătar, îngrijitor clădiri, magaziner și operator la roboti industriali.

În Moldova Nouă sunt vacante două posturi de agent de vânzări și câte unul de ajutor ospătar, respectiv lucrător bucătărie (spălător vase mari). În Oravița se caută un sudor, iar în Oțelu Roșu un muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet.

6 locuri de muncă sunt ofertate și în municipiul de pe Bârzava: doi manipulanți mărfuri și câte un post de confecționer tricotaje după comanda, inginer textile, pielărie, maistru normator, manipulant mărfuri și șofer de autoturisme și camionete.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca, ne-a precizat Carla Goagă – purtător de cuvânt al agenției județene.

 

Dan AGACHE

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei