Cum se implică politicul în fotbal și care sunt avantajele

1

Se spune că la fotbal și la politică se pricepe toată lumea. Poate acesta este motivul pentru care nu am mai fost la un turneu european sau mondial în ultimii ani decât ca spectatori. Cât despre viața politică românească ar fi multe de spus, dar nu e momentul. Prefer să devoalez implicarea benefică de această dată a politicului în fotbalul românesc. Mai exact: secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Dan Stan, a participat ieri la ședința Comitetului Interministerial de coordonare și organizare a Turneului Final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Ședința, condusă de Coordonatorul Comitetului Interministerial, fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu, a analizat, în principal:
-stadiul de execuție al stadioanelor și bazelor sportive puse la dispoziția echipelor participante la jocurile disputate în România;
-stadiul activităților desfășurate de către Federația Română de Fotbal ca urmare a amânării Turneului final Euro 2020;
-stadiul activităților incluse în sarcina altor instituții și autorități centrale și locale pentru asigurarea condițiilor optime de derulare a meciurilor.

2

În ceea ce privește atribuțiile Ministerului Afacerilor Interne s-a concluzionat că sunt realizate integral toate activitățile conform calendarului competiției, atât cele referitoare la cooperarea interinstituțională internă, cât și cele referitoare la partenerii externi.

Să sperăm că naționala României va reuși, în toamnă, calificarea la EURO 2020. Hai ROMÂNIA“!

3

Din cauza pandemiei de coronavirus, meciurile Campionatului European de fotbal ediția 2020 se vor disputa între 11 iunie și 11 iulie anul viitor.

 

Dan AGACHE

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei