Cum sună viitorul PRO România în Caraș-Severin?

modelmic

O delegație formată din 20 de membri cu drept de vot din Caraș-Severin, condusă de coordonatorul organizației județene PRO România, Sorin Simescu, a luat parte la primul congres al partidului, în urma căruia a fost aleasă structura de conducere PRO România la nivel național, fiind stabilite liniile directoare ale acestei formațiuni politice.

Despre participarea la Congresul PRO România și modul în care se vor derula acțiunile formațiunii la nivel județean, coordonatorul Sorin Simescu ne-a declarat: „Am participat la constituirea acestui partid, încă din vara anului trecut, atunci când a avut loc chiar la Reșița prima manifestare politică a PRO România în prezența domnului Daniel Constantin, până la primul congres național desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la București. Din postura de coordonator al organizației județene din Caraș-Severin, voi candida la alegerile locale pentru funcția de președinte PRO România din Caraș-Severin”. Noul președinte și structura de conducere a organizației PRO România din Caraș-Severin, ar urma să fie stabilită în urma alegerilor desfășurate cel mai târziu până la sfârșitul acestui an.

Am dorit să aflăm de la coordonatorul Sorin Simescu, care este ideologia și dezideratul acestei formațiuni politice, pe care majoritatea caselor de sondare a opiniei publice o situează la nivel național în marja de 6 – 9% în opțiunea de vot a electoratului.

„PRO România este un partid de centru-stânga, dar care va promova o viziune liberală în economie și în zona drepturilor democratice fundamentale. PRO România își propune o platformă politică în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării, pe fiecare domeniu de activitate. Trebuie remarcat faptul că PRO România nu este un proiect care pleacă de la 0, principala noastră carte de vizită fiind perfomanța echipei de guvernare din perioada 2012 – 2015, care a gestionat eficient reconstrucția țării după criza economică. Acea echipă a reușit să genereze atât creștere economică, cât și dreptate socială și a pus bazele unei dezvoltări sustenabile”, a ținut să puncteze Simescu.

Legat de noul lider al PRO România, fostul premier Victor Ponta și de prezența în board-ul de conducere al PRO România în postura de prim-vicepreședinți a foștilor miniștri Sorin Câmpeanu, Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin, Simescu consideră că partidul are lideri care au reprezentat România cu cinste, onestitate și seriozitate, prin activitatea lor, în timpul guvernării Ponta, lideri a căror muncă se poate măsura în rezultate concrete, oameni care s-au bătut pentru interesele României și ale românilor.

„Într-o societate civilă antagonizată, cu o clasă politică ce pare să lupte contra intereselor naționale, contrariată de tot și toate, demersul nostru este pro-români și pro – România”, afirmă cu încredere coordonatorul și viitorul candidat la funcția de președinte al PRO România din Caraș-Severin, Sorin Simescu.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

4 Comentarii

  1. elena

    Am scris un comentariu elegant si frumos….Se vede ca nu doriti sa il publicati….Nu am jignit pe nimeni …..Am spus doar atat ca acest domn Simescu va duce partidul unde a dus si societatea …Adica la faliment. De ce onorata redactie nu posteaza mesajul meu??? Inca o dovada ca presa e aservita celor care platesc dreptul de a nu se scrie despre ei…. Halal democratie!!!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei