„Cupa ALDE“ la fotbal, în premieră la Reșița!

ALDERESITA

Membrii ALDE au ținut să sărbătorească prin mișcare tradiționalul „Dragobete“ într-un mod inedit, manifestându-și astfel dragostea pentru sport. Prin urmare, la Reșița s-a dat startul competiției la fotbal „Cupa ALDE“, o primă ediție care a reunit la start șase echipe mixte, formate din jucători și jucătoare. Iar jucătoarele, în marea lor majoritate, componente ale echipei de fotbal feminin Banat Girls, au demonstrat faptul că știu „joaca“ cu balonul rotund.

Ionela Kovacs-președintele ALDE Caraș-Severin, a avut lovitura de start de la centrul terenului.

Președintele filialei județene ALDE, Ionela Kovacs, ne-a declarat: „Dragostea este acel sentiment care ne înalță. Ea are diferite dimensiuni, dragostea pentru sport fiind una dintre ele. De aceea astăzi, colegii mei au decis să sărbătorească prin această frumoasă competiție. Și pentru că astăzi este despre iubire, eu vă îndemn să iubiți mereu și astăzi și mâine și în fiecare zi. Iar dragostea trebuie celebrată în fiecare zi“.

La rândul său, Lucian Voina, președintele organizației municipale ALDE Reșița, cea care a organizat manifestarea sportivă, a vorbit despre   Competiția de astăzi este despre sport, sportul fiind componentă a dragostei pentru sănătate. Aceasta este prima ediție a „Cupei ALDE“ , organizată la inițiativa colegilor din Reșița. Și cu siguranță nu va fi ultima. Am vrut să mai demonstrăm că o asemenea competiție este deschisă tuturor, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă fiecare dintre competitori“.

Competiția a fost câștigată de formația Yam Yam, căpitanul echipei – Dani Nemeș înălțând „Cupa ALDE“ la momentul final al acțiunii sportive.

ALDER

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei