Curățenie de primăvară la Reșița! Primăria pune la bătaie premii în valoare de 10.000 de lei

modelmic

Curățenia de primăvară se va desfășura anul acesta la Reșița în perioada 15 martie – 15 mai. La fel ca în anii precedenți, administrația locală reșițeană încearcă să implice cât mai mulți cetățeni ai urbei în eforturile pe care le depune pentru a face din municipiul de pe Bârzava o localitate curată și civilizată. Motiv pentru care va avea loc în 2021 un concurs cu premii concursului între asociațiile de locatari/proprietari. Consilierii locali reșițeni au votat săptămâna aceasta alocare unei sume de 10.000 de lei pentru premierea câștigătorilor.

La concursul „Reșița curată – Curățăm și menținem 2021” pot participa numai asociațiile de locatari / proprietari care efectuează lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a aleilor și trotuarelor aflate în vecinătatea imobilelor în care locuiesc și fac dovada că nu au datorii la utilități (apă-canal, energie electrică, salubrizare) la data finalizării perioadei de desfășurare a concursului, respectiv 15 mai.

Pentru a participa la concurs, asociațiile de locatari / proprietari vor completa și depune la Registratura Generală a Consiliului Local Reșița o cerere de înscriere pentru a efectua lucrări de curățenie, întreținere etc pe terenurile aferente imobilelor de locuit.

La finalul concursului vor fi acordate următoarele premii:

– 3 premii locul I, în cuantum de 2000 lei/ premiu;

– 2 premii locul II, în cuantum de 1000 lei/ premiu;

– 3 premii locul III, în cuantum de 500 lei/ premiu;

– 5 menţiuni, în cuantum de 100 lei/ premiu.

Programul campaniei va fi adaptat în funcție de situația generată de măsurile dispuse pentru prevenirea infecției cu virusul SAR CoV-2, acțiunele urmând să fie transmise în timp util prin mijloacele de informare mass-media.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei