Curierat rapid, furt pe măsură! La Caransebeș, unui curier i s-a sustras borseta cu peste 5000 de lei!

modelmic

Un curier a rămas fără încasări după ce și-a lăsat neasigurată mașina de curierat în Caransebeș. Acesta a coborât din autovehiculul pe care l-a parcat pe partea dreaptă, a traversat strada Ardealului lăsându-și borseta cu bani între scaune. Total neinspirat, curierul  nu și-a blocat portierele iar autori necunoscuți, până în acest moment, au profitat și au sustras borseta în care se afla o sumă de peste 5000 de lei.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca polițiștii să identifice persoanele vinovate iar acestea să fie trase la răspunde.

Comisarul șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin recomandă cetățenilor și firmelor de curierat să nu lase în autoturisme la vedere bunuri și valori de natura care ar putea determina persoane să comită spargerea autoturismelor.

Sursele noastre vorbesc despre faptul că șoferul firmei de curierat își părăsise autovehiculul doar pentru a-și cumpăra un covrig. Cam scump covrigul curierului, am putea concluziona cu amărăciune.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei