Da, mi s-a oferit mită, dar am refuzat, susține primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean!

modelmic

Primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a afirmat în cadrul unei emisiune live la Reper 24, că de când a fost ales în fruntea orașului s-a confruntat și cu situații mai neobișnuite în care i s-ar fi oferit mită, dar că nu ar fi fost nici măcar tentat să accepte.

„Mi s-au oferit mii de euro. M-am comportat firesc, i-am zis că astfel de lucruri se întâmplă, dar nu aici. (…) Omul a insistat, a zis că pot să îl controlez că nu are nici un fir și i-am zis că dacă l-aș controla ar însemna că aș vrea totuși, că aș fi tentat. Și am încheiat discuția”, a descris Borcean una din situațiile prin care susține că a trecut.

Întrebat dacă crede că propunerea ar fi putut fi o înscenare, Borcean a afirmat că nu poate să facă o astfel de apreciere, mai ales că nu a dorit să intre în detalii cu respectiva persoană.

Edilul a adăugat că nu a fost și nici pe viitor nu ar fi tentat să accepte astfel de propuneri, având în vedere educație pe care a primit-o în familie.

Felix Borcean, la bază profesor de geografie, a fost ales în urmă cu doi de zile ca primar al municipiului Caransebeș, din partea Partidului Național Liberal.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. adire

    si de ce nu l ai denuntat pt tentativa de dare de mita? de ce tineti ascuns asta? si totusi? v ar tenta daca nu ati facut asta? ati fi alungat pe toti cei ce ar mai fi vrut ulterior sa dea mita, dar asa?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei