Dacă știți ceva de acest copil, sunați urgent la 112 sau anunțați prima secție de poliție

a

O minoră  din Reșița,  un copil de doar 13 ani, a dispărut de la domiciliu. Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării tinerei, plecată voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în data de 15 mai 2020, ne-a informat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Luni, 25 mai 2020, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către bunicul minorei SILAGHI LARISA BEATRICE, de 13 ani, despre faptul că în data de 15.05.2020, în jurul orei 9, a plecat voluntar de la domiciliu, contactând familia o singură dată în data de 20 mai, iar până în prezent nu s-a mai întors acasă. Din cercetări a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii martie a acestui an, fiind găsită la scurt timp.

La momentul plecării, SILAGHI LARISA BEATRICE era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare neagră, o geacă roșie și adidași negri. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten, ochi căprui, ten deschis, semn particular o inimă tatuată pe antebrațul stâng.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Alina

  13 ani,o inimă tatuată pe antebraț?
  Nu dispare pentru prima oară.
  Eu doar mă minunez ce fel de părinți poate avea și sper din tot sufletul să devină un om adevărat și curat.

  Raspunde
  1. zero

   Poate că părinţii se află izolaţi în carantină pe undeva, în timp ce şcolile sunt închise de Vela până la anu’, iar bisericile aşijderea.
   După două luni de “arest la domiciliu” lumea este fericită, echilibrată psihic, financiar şi emoţional, cât şi profund recunoscătoare partidului “iubit” şi … “plecat de acasă” :) De la Armeniş, de la Nădrag, etc.
   Mai rămâne ca aducătorii de “lumină” să “depisteze” şi să aducă acasă copiii rămaşi de izbelişte şi rătăciţi de “binele” distribuit de primul miliţian al ţării, şeful lor.
   Cât despre inima tatuată pe antebraţul stâng la 13 ani – îmi aminteşte de tradiţionala ancoră tatuată cândva de unii pe la 18 ani, în armată.
   Poate şi de Ulysse (Odysseus).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei