Dacă țara ne-o va cere, noi vom spune…cu plăcere!

 

 

modelmic

Prezent la finalul săptămânii trecute la Reșița, la învestirea noului prefect de Caraș-Severin, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela s-a referit și la reorganizarea instituțiilor subordonate.

 

La deconcentrate se vor face evaluări; nu știu să vă dau detalii exacte, deoarece, în ceea ce privește restructurarea Ministerului, am făcut o largă consultare pentru reorganizarea și eficientizarea instituției. Discutăm cu sindicatele, conducerea armelor, a inspectoratelor și ceea ce nu s-a făcut până acum, solicităm păreri de la atașații pe afaceri interne din țările unde sunt activi pe lângă ambasada noastră, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne“, a afirmat ministrul Vela.

La finalul acestei consultări, toate propunerile vor fi sintetizate într-un raport care va fi făcut public.

Referitor la alegerea primarilor în două tururi, Marcel Vela a afirmat: „Ca ministru al Afacerilor Interne, eu am inițiat acest proiect privind alegerea primarilor în două tururi. În ceea ce privește alegerea președinților Consiliilor Județene, noi susținem alegerea din cadrul consilierilor județeni și lucrăm la un proiect în acest sens“.

La solicitarea Reper 24, ministrul de Interne a făcut precizări referitoare la perioada de ezitare a domniei sale înaintea învestirii în actuala funcție: „Datoria pe care o avem fiecare dintre noi, e să răspundem prezent atunci când țara are nevoie”.
Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    ministrul de Interne a făcut precizări referitoare la perioada de ezitare a domniei sale înaintea învestirii în actuala funcție: „Datoria pe care o avem fiecare dintre noi, e să răspundem prezent atunci când țara are nevoie”.

    Ţara lui Orban sau ţăranii de la Armeniş?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei