Daniel Surdu, un pas în spate în favoarea lui Marius Isac: „Îmi respect colegii, le respect deciziile!”

surdu

Ieri, Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin a propus succesorul la postul de vicepreședinte al Consiliului Județean, post rămas vacant în urma decesului avocatului Dan Stan. Pentru fotoliul de vicepreședinte existau două propuneri: Marius Isac și Daniel Surdu. Înaintea votului din BPJ, Daniel Surdu s-a retras din această competiție.

Printr-un mesaj făcut public astăzi, liberalul Daniel Surdu vorbește despre motivul retragerii sale.

Pentru că ziua de ieri s-a încheiat și pentru că lucrurile se spun mai bine după fierbințeala de moment, am decis să încep această zi prin următoarea urare:

Felicitări domnului Marius Isac pentru funcția pe care o va ocupa, cea de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Nu îmi doresc să comentez cele apărute în presă.

Îmi doresc un singur lucru:

Să văd în viitorul apropiat fapte din ce în ce mai palpabile pentru cărășeni din partea domnului președinte Romeo Dunca alături de echipa nou formată în jurul dânsului.

Așteptările oamenilor sunt foarte mari iar rezultatele vor vorbi pentru fiecare dintre noi, consider eu, într-un timp destul de scurt. 

Politica înseamnă de cele mai multe ori înțelepciune, chiar dacă pare o noțiune din ce în ce mai abstractă chiar și pentru multe personalități politice.

Să nu ne mirăm că oamenii devin din ce în ce mai vehemenți atunci când vine vorba despre politicieni, este rezultatul pur al îndepărtării clasei politice de la un element esențial:

Totul pentru oameni!

Când mirosul de putere îți invadează nările și creierul, sintagma de mai sus intră în ceață și totul se transformă în lozinci fără esență și conținut, într-un cuvânt, doar în vorbe.

Asta devine misiunea noului politician, să transforme vorbele fără esențe în fapte remarcabile.

Retragerea mea din această competiție a reprezentat tocmai înțelepciunea despre care am scris mai sus și care îmi doresc să mă urmărească în tot parcursul meu profesional.

Nicio funcție din lume nu poate egala sentimentul de a face bine și de a demonstra că îți respecți colectivul și valorile care te-au adus alături de oameni.

Îmi respect colegii, le respect deciziile, iar pasul făcut ieri în spate deși astăzi puteam să vă anunț despre cu totul altceva, este doar dovada faptului că eu cred în altfel de politicieni.

Cei care pun pe primul loc echipa!”, a declarat consilierul județean liberal, Daniel Surdu.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Ovidiu

  Daca ajungea dl. Surdu in aceasta pozitie, se alegea praful de Resita…Intrebati-l pe dansul despre ce note a avut pe toata perioada facultatii Eftimie Murgu, cum trecea anii doar la interventia tatalui care lucra atunci in Romtelecom si cum alergau profesorii dupa el sa vina sa sustina examenele…Este un smecheras de cartier care nu are realizari in spate si care crede ca in spatele politicii se pot ascunde oameni fara valoare! Au cam trecut acele timpuri…La munca, nu la cerseala!

  Raspunde
  1. Dan

   Câtă dreptate ai în comentariu.. Partea frumoasă este că a și dat o căruță de bani ca să primească osanale prin materiale de publicitate, mai rău decât un candidat la prezidențiale.
   Îi lipsesc cei 7 ani de-acasă, student mediocru, personaj care s-a făcut de râsul curcilor. Dacă nu se retrăgea la timp, sigur ar fi zburat cu totul. A-nțeles mesajul, a văzut că s-a făcut de kko iar nouă nu ne rămâne decât să ne uităm cu milă la modul în care-și linge rănile și schelălăie lacrimogen prin epistole în care vorbește de echipă. Cine-l crede ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei