Decizia instanței, dovada că Dragnea nu lupta pentru legile justiției, ci pentru el personal, este de părere Ioan Popa!

modelmic

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu a stârnit o adevărată avalanșă de reacții și comentarii pe rețelele de socializare, dar și în presa națională. Liderii politici cărășeni s-au ferit însă să comenteze până la această oră decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în procesul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Primul care a fost dispus să rupă tăcerea a fost primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, cel care este și președintele PNL Reșița.


În opinia lui Popa, condamnarea lui Dragnea este o dovadă în plus a faptului că lupta purtată în ultima perioada de liderul social-democrat nu a fost pentru a schimba legile justiției, ci pentru propriul lui interes.

„Părerea mea personală este că această condamnare accentuează, dacă încă era necesar, argumentațiile și motivațile lui Dragnea și unde împinge PSD-ul cu lupta asta împotriva statului paralel și a Serviciilor. Deci, eu sunt de părere că un om care nu are nimic de ascuns, nu are de ce să se ferească de nimeni. Dragnea, prin sentința de astăzi ne face încă o dată dovada pentru ce luptă el de fapt, pentru că el nu luptă pentru legile justiției, luptă pentru el personal. Eu aștept încrezător și sentință ultimei intanțe și sper ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal”, a declarat Popa pentru Reper 24.
Președintele PNL Reșița a subliniat că în opinia sa PSD-ul pierde din punct de vedere electoral în fiecare zi în care continuă să îl susțină pe Dragnea:

„Ei au început să piardă de la momentul Grindeanu încoace, pentru că de fapt de acolo a început circul și de acolo și-a dat seama lumea, absolut toată lumea și mă includ și pe mine aici, că de fapt omul a vrut să fie prim-ministru și ține morțiș să fie prim-ministru, chiar dacă nu are acest drept. El a încercat să își pună tot timpul oameni care să îi execute ordinele și s-a dovedit de două ori că nu a mers. Atâta timp cât nu se desprinde un grup de lideri din PSD care să ia o atitudine, ei vor continua trendul acesta”.

Ioan Popa a mai adăugat că speră ca PNL-ul să reușească în perioada următoare să profite de degringolada din PSD, pe care alții ar fi speculat-o la maxim, lucru pe care liberalii nu l-au făcut până la ora actuală câtuși de puțin.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Părerea mea personală este că … un om care nu are nimic de ascuns, nu are de ce să se ferească de nimeni” a declarat Popa pentru Reper 24.
    Unii se feresc măcar de popă şi de miliţian. Şi să dea în gropi…
    Părerea lor personală :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei