Delegație a Grupului Băncii Mondiale, în vizită de lucru în Caraș-Severin!

modelmic

O delegație a Grupului Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, director de țară pentru România, s-a aflat zilele acestea în municipiul Reșița, unde s-a întâlnit cu reprezentanții administrației județene și locale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a primit, astăzi, 14 martie 2018, vizita unei delegaţii a World Bank Group, care a lansat procesul de pregătire al noului cadru de parteneriat cu România. 

În acest fel, se doreşte identificarea unui set de priorităţi prin intermediul cărora o ţară poate asigura o dezvoltare egală şi, totodată, se urmăreşte rezolvarea domeniilor prioritare identificate”, informează reprezentanții forului județean.

Principalele teme de discuţie s-au axat pe posibilităţile de dezvoltare a infrastructurii şi pe problemele legate de asistenţa socială. De asemenea, atenţia delegaţiei a fost atrasă de studiul de fezabilitate, întocmit de Consiliul Judeţean Caraş-Severin, pentru facilitatea de trasport intermodal într-un nou port la Moldova Veche, ce ar crea premisa unei creşteri economice sustenabile în zona Clisurii Dunării, port care e prevăzut în Strategia de dezvoltare a Regiunii Vest.

Ieri, înainte de întâlnirea cu conducerea Consiliului Județea, delegația Grupului Băncii Mondiale a avut o întrevedere și cu reprezentanții administrației locale din Reșița.

Delegaţia World Bank Group a fost condusă de dna. Tatiana Proskuryakova – Country Manager, împreună cu dl. Thomas Lubeck – Regional Manager pentru Europa Centrală şi de Sud-Est şi dl. Cristian Nacu – Senior Country Officer pentru România şi Moldova, ambii reprezentând Corporația Financiară Internațională.

IMG_4144 IMG_4174

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei