Demențial! Un arădean a încercat să imite mișcarea „Bogdea“! În contrasens pe … autostrada Timișoara – Arad!

autostrada

După episodul accidental duminical, în urma căruia consilierul caransebeșean Florin Bogdea a intrat cu mașina din dotare pe contrasens și a reușit să bage în spital 4 persoane, un alt cetățean purtător (i)legal de permis de conducere a comis o gravă încălcare a codului rutier, într-o manieră asemănătoare cu cea a alesului din Consiliul Local Caransebeș.

De această dată, așa-zisul șofer, posesor al unui autoturism înmatriculat în județul Arad, a intrat pe contrasens pe Autostrada Timișoara -Arad, fiind evitat la limită de cei care se îndreptau spre destinație cu viteza permisă de lege, 130km/h. Imaginea halucinantă, surprinsă de unul dintre șoferii care se aflau pe autostradă, face de prisos orice comentariu.

De necrezut cum un cetățean care a făcut școala de șoferi și a trecut cu brio testarea psihologică, teoretică și practică, poate comite o greșeală, una care nu doar că îi punea viața acestuia în pericol, dar putea produce o tragedie pe sectorul de autostradă amintit!

Personal, consider că astfel de personaje, care nu au nicio legătură cu șofatul legal, trebuie sancționate drastic pentru a da un exemplu celor ce confundă șoselele din Anglia cu cele din România, celor ce urcă la volanul autoturismelor și uită că există un cod rutier, cu prevederi clare iar pentru asemenea abateri nu ar trebui doar să fie lăsați „pietoni“, ci chemați să răspundă în fața legii.

Citește și: Consilierul local Florin Bogdea din Caransebeș, implicat într-un accident soldat cu 4 victime!

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Adrian

    Dupa cum spuneam la articolul cu accidentul… nu are nici o importanta daca este politician sau din prostime. Daca este ruman … treaba-i oabla. Va alege mereu drumul cel mai scurt, indiferent de consecinte. Asta inseamna … de la taiat curbele pana la mers pe contrasens. Rumanul nu are timp, ele este mereu grabit (dar in rest sta toata ziua la birt sau la televizor la “Las Fierbinti”).
    Asta-i toata filozofia.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei