Deputat Luminița Jivan, către primarul Ioan Popa: „Nu prin fotografii ne valorificăm în fața oamenilor, ci prin faptele noastre!“

modelmic

O serie de speculații au apărut în urma declarațiilor transmise ieri de primarul Ioan Popa, prin care acesta își manifesta disponbilitatea de a face poze cu liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, în cazul în care deputatul ar sprijini administrația reșițeană să accelereze trecerea memorandumului Rheinmetall cu Ministerul Apărării, dar și proiecte finanţate din fonduri guvernamentale, precum cel alpin de telegondolă, pârtii de schi, dezvoltare alpină Semenic sau drumul de 5 kilometri, de la Kilometrul 8, până în Valea Ţerovei, cu acces al fierului vechi spre TMK sau cu acces spre Parcul Industrial.

La declarația primarului Reșiței cum că acesta ar fi dispus ca la realizarea investiției Rheinmetall să facă  poze cu liderul PSD Caraș-Severin „şi pe tun, şi pe tancuri, şi pe transportoare blindate“, deputatul Luminița Jivan a ținut să îi răspundă edilului Popa.

„Chiar dacă declarația primarului Ioan Popa face deliciul presei și al celor avizi de cancan, eu nu mi-am manifestat nicio clipă dorința de a apărea cu orice preț în fotografii. Nici alături de domnia sa și nici alături de alți primari, dar nici nu m-am opus atunci când cineva a dorit să se imortalizeze alături de mine, pentru simplul motiv că nu am nimic de ascuns. Sunt un om normal.

În schimb, ceea ce vreau să fie cu adevărat cunoscut este că datoria mea în fața celor ce m-au ales este să fiu un aliat al dezvoltării urbane și rurale din Caraș-Severin. Cu profesionalism și bună credință cred că putem ajuta mult unitățile administrative din Caraș-Severin, atât cele din zona urbană cât și comunele noastre, prin proiectele depuse pe care guvernul actual le-ar putea finanța, în funcție de prioritatea fiecăruia. Cu siguranță și Reșița ar putea fi sprijinită în acest sens, dar acceptând calea dialogului și în niciun caz proferând jigniri la adresa colegilor mei din Consiliul Local Reșița, care nu pot fi catalogați ca porci, măgari sau în alte moduri jignitoare“.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Toader

  Să sperăm că tu, salvatoarea judeţului, lumânarea de la capătul tunelului, să nu mai fie nevoie să UREZI condoleanţe! Am ajuns să aducem osanale unora care , fiind aleşi, SUNT PLĂTIŢI din banii noştri să facă asemenea intervenţii în favoarea cetăţenilor!Şi ne isterizăm de parcă ăştia aduc bani de la ei de acasă!

  Raspunde
 2. Rusmir Ionel

  Felicitari Distinsa Doamna pentru modul cum dialogati , cu oricine doreste acest lucru :,, Cu profesionalism si buna credinta ………….. acceptand calea dialogului si in niciun caz preferand jigniri ……… ” , cuvinte care au fost adresate de Dl Mircea chiar si la adresa persoanelor vrasnice care e posibil ca l-au votat in iunie 2016 , ajungand astfel primar de municipiu . Revin la cele subliniate de BPHasdeu : ,,Razbunarea cea mai cruda , e cand dusmanul tau , e silit a recunoaste ca esti bun si dinsu-i rau ” . Cu tact si intelepciune vom fi calauziti numai spre BINE .

  Raspunde
 3. zero

  “Sunt un om normal.”
  Păi exact de asta vrea tăiţelu’ o poză (electorală) lângă un om normal.
  Pozat lângă o lopată l-am mai văzut :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei