Deputatul Luminița Jivan îi asigură pe cărășeni că le va materializa doleanțele. Un sector de drum va fi în curând finalizat

modelmic

Mult timp, locuitorii din zona Pojejena – Socol s-au plâns de starea drumului, iar pentru că acesta nu era circulabil, oamenii erau nevoiți să folosească rute ocolitoare.

Coșmarul va lua sfârșit pentru că tronsonul de drum DN57 se apropie cu pași siguri spre finalizarea reabilitării.
Deputatul Luminița Jivan a precizat că SDN Orșova derulează chiar în această perioadă lucrări de frezare a asfaltului vechi, pe DN 57A, sectorul Pojejena – Socol, acolo unde va fi așternut un covor asfaltic de 21,5 kilometri.

modelmic

Odată cu finalizarea acestui proiect, vor fi aduse numeroase beneficii cărășenilor! Iar cel mai important este faptul că drumul devine, în sfârșit, circulabil, iar oamenii nu vor mai fi nevoiți să o ia pe rute ocolitoare”, spune deputatul.

Luminița Jivan îi asigură totodată pe cărășeni de tot sprijinul său în concretizarea tuturor solicitărilor lor.

Atât eu, cât și PSD ne gândim în permanență la binele oamenilor și facem tot posibilul să le materializăm doleanțele celor care ne-au oferit încrederea pe parcursul timpului!”, a mai declarat deputatul Luminița Jivan.

modelmic

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei