Deputatul Luminița Jivan îl acuză de demagogie pe președintele Klaus Iohannis!

LJ vs KI

Președintele organizației PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, consideră declarația făcută de președintele țării Klaus Iohannis drept un act electoral inoportun, șeful statului folosind o împrejurare dramatică, aceea a sângeroasei tragedii de la Caracal, pentru a-și demonstra încă odată calitățile demagogice.  Mai mult, Jivan, la fel ca și premierul Dăncilă, crede că declarația lui Iohannis demonstrează că președintele țării ar fi lipsit de empatie!

Din păcate, președintele României nu se dezice de tactica deja cunoscută de campanie electorală, fiind permanent lipsit de empatie și total absent în fața tragediei, transformând declarația de astăzi într-un nou atac asupra PSD, evitând să ia o poziție fermă în cazul STS și omițând să convoace de urgență ședința CSAT.

După cum a afirmat doamna premier, Viorica Dăncilă, domnul președinte nu a înțeles gravitatea situației și nu a înțeles că miza e mai mare decât persoana sa și următorul mandat pe care și-l dorește.

Din fericire, actuala guvernare va continua să acționeze și să implementeze deciziile promise oamenilor și va continua să facă tot posibilul ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple, cu sau fără sprijinul domnului Iohannis”, a ținut să declare deputatul Luminița Jivan în legătură cu abordarea pe care a avut-o președintele Klaus Iohannis față de tragedia petrecută la Caracal.

Diana RADU

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Gigi Against

  Misduleu ca si Veorica traiesc intr – o lume paralela!
  Sau poate in “statul paralel”!
  Treziti – va la realitate fetelor ca beleaua e cat casa si ca maine o sa cersiti votul romanilor!

  Raspunde
 2. Petru

  Doamna Jivan, sa va dea bunul Dumnezeu sanatate, ca la lucru … doamne ajuta! Face si presa de o paine cu declaratiile dvs. Ca s-a umplut judetul cu investiții.

  Raspunde
 3. zero

  „actuala guvernare va continua … să facă tot posibilul ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple”, a ținut să declare deputatul Luminița Jivan

  Până aici e de bine.
  The Legend of Master Manole.
  Numai după ce moare câte cineva se mai schimbă şi şefii de pe la (fosta) miliţie. Cu mai buni sau tot din cei produşi pe la aceeaşi “fabrică”?
  Cât despre STS … e mai “grele”. Unii rătăcesc traseele şi cu GPS. Că nu sunt actualizate hărţile…
  Poate că dl. Iohannis, ca profesor de fizică, mai ştie câte ceva despre intersecţia a trei cercuri, despre punctele de intersecţie dintre două cercuri sau circumferinţa unui “cerc” (pe semnal GSM).
  D’astea nu se predau pe la şcoala de miliţie, pe … “raza de competenţă”.
  Ţine de radiolocaţie.
  CSAT?

  Raspunde
 4. Emilut

  “pentru a-și demonstra încă odată calitățile demagogice”

  – odată sau o dată ?
  – demagogia e o calitate ?

  Mă mir că vă mai ține Taban pe acolo prin redacție.

  În rest, trăiască Lumy Nitsa Mondiala!

  Raspunde
 5. Bogdan

  Da….presedintele e in campanie si a profitat, din pacate, de pe urma acestei tragedii pt a scoate in evidenta toata situatia de faliment actuala a Romaniei! Aceasta situatia e datorata conducerii din ultimii 30 de ani….o conducere PSD, sub o forma sau alta!!! Asa ca….ar trebui sa va fie rusine ca faceti parte dintr-un grup de ce a pus tara pe butuci!!! In ultimii 10 ani, suntem a doua tara din lume, dupa Siria, cu populatie ce si-a parasit casa. De ce? Pt ca am ajuns sa traim intr-o tara de incompetenti promovati in functii de conducere, unde cefele late si burtosii fara carte ajung sa fie sefi, oamenii capabili deranjeaza!!! Sunt multe exemple si la noi in judet….unde aproape toate institutiile sunt conduse de pesedei…..cum puteti da vina pe altcineva? RUSINE…..GREATA……

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei