Deputatul Mocioalcă îl acuză pe ministrul de Interne că încalcă legea!

Mocioalca Ion

Reprezentanții PNL au susținut ieri o conferință de presă electorală în clădirea Primăriei din Caransebeș, la care au participat Marcel Vela, ministru Afacerilor Interne, candidat al PNL la Consiliul Județean Caraș-Severin și la Consiliul Local Caransebeș, candidatul  la Primăria Caransebeș al PNL – Andra Pleșa, Virgil Popescu, ministrul Economiei și Romeo Dunca, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean și alți membri PNL. Oficiile de gazdă au fost făcute de viceprimarul liberal Marius Isac, cel care este și candidat pe lista PNL pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, iar despre acesta se vorbește ca despre un posibil viitor vicepreședinte al acestui for.

Desigur, organizarea conferinței la care au luat parte cei doi membrii ai executivului Orban, au lăsat loc interpretărilor și mai mult decât atât, chiar a unei poziții tranșante a liderului Alianței PRO Caraș-Severin, secretarul general PRO România, Ion Mocioalcă, cel care a declarat:

Oricine din țara asta dacă ar vedea o asemenea informație s-ar scandaliza. Pentru că este ilegal, mai precis este abuziv, să folosești instituțiile publice pentru a-ți face campanie electorală și pentru că este imoral să încerci să câștigi încălcând orice regulă.

În Caransebeș, însă, aceasta este o practică curentă din partea lui Marcel Vela iar oamenii, care deja s-au obișnuit cu asemenea abuzuri, au încetat să mai reacționeze.

Eu, în fața acestei situații nu pot decât să îi transmit acest mesaj: Marcel, dacă încă ești puternic, așa cum pretinzi, înseamnă că ai putea câștiga și în luptă dreaptă. De ce recurgi la astfel de practici? Susții un om de afaceri în această campanie care are bani să se plimbe cu elicopterul și, deci, ar putea și să închirieze un spațiu unde PNL să organizeze o conferință de presă. Sau în sediul de partid sau de campanie. Ai tot ce îți trebuie ca să fii un om de onoare. Primăria trebuie să administreze orașul, nu să fie ocupată de un desant al PNL în această campanie electorală, fiind pusă la dispoziția candidaților de un primar interimar.

Reprezentanti PNL in Primaria Caransebes

Ce-ai zice dacă, începând de azi, Silviu Hurduzeu și-ar ține toate conferințele de presă electorale din sediul Consiliului Județean și toți primarii Alianței PSD – Pro România – ALDE ar folosi sediile primăriilor pentru a-și promova acțiunile electorale? Ai sesiza Poliția, nu? Și ai avea dreptate, pentru că ar fi ilegal.

Dacă nu te-ai prins, cărășenii nu mai pot fi intimidați, nici  cumpărați și nici păcăliți cu astfel de acțiuni. Ai rămas cantonat în vremuri care au trecut. Te înțeleg că ești nostalgic.

În rest, să auzim de bine!

PS: Știi ceva despre un supracontrol ce-l va trimite ministrul Cîțu pentru intimidarea firmelor din Caraș-Severin ?“, a ținut să-i transmită deputatul Ion Mocioalcă, ministrului de Interne, Ion Marcel Vela.

Vela si Popescu

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei