Deputatul Tabugan: „Nu am purtat niciun fel de negocieri cu doamna Luminița Jivan!”

modelmic

Deputatul Ion Tabugan a dorit să îi răspundă colegei de parlament, Luminița Jivan, în urma declarațiilor transmise de aceasta pe marginea colaborării politice dintre cei doi parteneri de coaliție guvernamentală. Tabugan vorbește despre faptul că nu a negociat niciodată funcții de conducere pentru deconcentratele din județ cu liderul cărășean social-democrat.

„Fac mențiunea că sunt deputat la cel de-al treilea mandat în care cetățenii mi-au dat votul datorită faptului că sunt un om al faptelor și nu al vorbelor. Toată lumea mă cunoaște ca un om care atunci când a spus ceva și chiar dacă nu a bătut palma, s-a ținut de cuvânt. Nu sunt un absurd, nu sunt un om care să nu știu să negociez. Niciun deputat sau senator anterior doamnei Luminița Jivan nu poate să spună că nu am fost capabil să port un dialog civilizat, să putem negocia și să putem ajunge la o minimă înțelegere de colaborare. O colaborare nu înseamnă să împarți deconcentrate, ceea ce crede doamna Luminița Jivan. O colaborare înseamnă mult mai mult în județ.

Cu domnul Mocioală, orice s-ar spune, am avut parte de dialog și respect în cuvântul dat iar cât a fost la conducerea județului, prin cei doi consilieri județeni pe care și acum îi are UNPR-ul, și eram atunci cu UNPR-ul – faptul este cunoscut cum am ajuns la PMP, unificare care nici la ora actuală nu este realizat în instanță – am sprijinit necondiționat PSD-ul, conducerea la nivel județean, doar spre binele județului, în sensul să se facă ceva în județ, legat de drumuri, de infrastructură, de orice poate fi în folosul cetățeanului.

Să nu mi se spună mie, că dai să te ridici de la masă fără niciun motiv. Te ridici de la masa negocierii când nu mai ai un dialog cu persoana respectivă. Sau simți că ești luat de „umplutură” iar eu acest statut nu l-am aceptat și nu îl voi accepta niciodată. Nu vreau să mai continui polemica cu doamna Luminița Jivan, care nu are nici experiența de viață și nici experiența politică necesară. Vreau să accentuez că nu există cetățean din acest județ sau din țară cu care am ajuns în contact să nu spună că Tabugan nu este de cuvânt.”

Președinte al organizației ALDE din Caraș-Severin, Tabugan afirmă că din punct de vedere al managementului de la Directia Silvică din Caraș-Severin, pozițiile 1 și 2 au fost numite de actuala conducere a PSD Caraș-Severin iar la Agentia de Protecția Mediu nici măcar nu îl cunoaște pe actualul director. „După plecarea fostului comisar șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin (Carmen Percea) am fost înștiințat și am fost de acord să fie numit un om competent din interior, care a confirmat în cadrul GNM Caraș-Severin și nu unul adus din afară, este vorba de doamna Senina Dreve”, a mai completat Tabugan.

Cel mai probabil, șicanele între liderii organizațiilor partidelor de coaliție PSD și ALDE vor suporta și episoade viitoare, odată cu anunțul candidaturii premierului și apropierea de momentul alegerilor prezidențiale.

Diana RADU

 

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Nu am purtat niciun fel de negocieri …”

  Nici ALDE Hanes nu a purtat niciun fel de negocieri.
  Şi-a atacat direct şi brusc “aliatul”.
  Pură coincidenţă? :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei