Dereglatul

modelmic

Cristian Preda, fostul cenzor UTC şi activist PCR face ce a învăţat el cel mai bine, dă cu pâra pe la Bruxelles, parcă ar fi băut apă după coana aia cu faţă de „înainte de ora 10,00”! Şi zice băiatul ăsta cu foc, pe faţa lui se vede cum o zice cu foc, în România statul de drept trece printr-o nouă criză! Bă, eşti nebun, ar zice Celentano din „Las Fierbinţi “, numai că atunci când Preda spune cu subiect şi predicat că „guvernul utilizează dictatura parlamentară“, te apucă de-a dreptul, strechea! Păi, musiu, ce mama lui dracu’, înseamnă dictatură parlamentară, o fi cumva aia aleasă de „popol” prin vot? Dar tu nu ai de unde să ştii, la ultimele alegeri aţi tras de voturi ca din… pipa săracului, iar rezultatul obţinut de voi, da, procentele alea pe care le-aţi avut, s-au datorat numai liderilor şi politicienilor liberali din ţară, dacă eraţi numai voi, la ora actuală vă mânca Băselu pe pâine !….

Cum să ceri, activistule, suspendarea dreptului de vot al nostru în Consiliul Europei? Dar tu, cât timp ai fost politician în ţară, cu ce realizări majore ai ieşit în faţă? Sigur, o să te lauzi că prin 2009, împreună cu toată camarila portocalie, aţi tăiat salarii, aţi vrut să tăiaţi pensii, aţi făcut tot ceea ce se putea face, numai să vă fie vouă bine! Şi acum faci pe victima şi tocmai tu arăţi cu degetul…..

De altfel, din păcate, nu eşti tu singurul care aruncă lături pe imaginea României, uitând că sunteţi trimişi acolo pe banii românaşilor, tocmai pentru a crea lucruri bune pentru România, pentru a ajuta romanul să se întoarcă în ţară, să aibe un loc de muncă plătit ca afară, cum vă place vouă să o spuneţi, dar de făcut nu o faceţi! Asta pentru că ura din voi, frustrarea de care daţi dovadă şi incultura crasă în ale politicii, ei bine, toate astea vă înveninează şi nu faceţi decât să asmuţiţi românul contra românului. Dar poate că pentru asta sunteţi plătiţi pe lângă salarii, cu stipendii de la ONG-uri cu sediul în ţară, dar cu directiva din state….

Predo, Monico, Luluţo, fraţilor, vine Crăciunul, vin Sărbătorile noastre, când romanul e mai bun, mai milos, taie porcul în curtea din spatele casei , nu la K2 sau T14 şi atunci , la tăiatul porcului autohton, când ţăranul român consuma câte o ţuică, tot autohtonă, musai, să nu care cumva să vă ardă urechile, ştiţi voi cum zice ţăranul nostru, când îţi ard urechile, obligatoriu te înjură cineva! …. E foarte posibil ca voi să scăpaţi de înjurături, românul când e pătruns de amărăciune va spune : „săracii, lasă-i în plata Domnului, nu ştiu ce fac, dacă aşa s-au născut, le poţi cere mai mult ? “……

Şi e cât se poate de adevărat !…

Adi NICA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei