Descinderi la Bocșa, la traficanții de droguri de mare risc

 

droguri1

Descinderi ale polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Caraș-Severin, sprijiniți de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT- B.T. au avut loc astăzi la Bocșa, unde au fost efectuate 5 percheziții domiciliare la adresele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat droguri de risc în doze pregătite pentru distribuție, bunuri folosite la cântărirea și consumul acestora, bani, telefoane mobile și înscrisuri doveditoare. Au fost aduse la audieri, la sediul DIICOT, din Reșița, 13 persoane, dintre care 3 femei și 10 bărbați. Dintre cele 13 persoane bănuite de trafic de droguri de risc, 4 au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în arestul IPJ CS și una este cercetată în continuare sub control judiciar.

Poliția informează că persoanele sunt bănuite că în cursul anului 2019 ar fi introdus în țară droguri de risc, pe care le-ar fi distribuit către diferiți consumatori, inclusiv elevilor minori.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Foto perchezitie Bocsa 1

Elena FRANȚ

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Eu

    Da .intradevar captura de captura .. 600Ron un telefon din 1960 si o proba de analiza scaun impaturata intr-un staniol ..
    Bravo ma.

    Chieltuieli interventie : 8000 RON

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei