Dezastru la sesiunea a doua a Bacalaureatului din Caraș-Severin! Doar 109 elevi au reușit să promoveze! Cea mai mare medie – 7,88!

 modelmic

Rezultate dezastruoase la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Doar aproximativ un sfert din absolvenții din Caraș-Severin care s-au prezentat la examen au reușit să promoveze, conform datelor făcute publice pe site-ul Ministerului Educației.

În total, pentru cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, în județul Caraș-Severin s-au înscris 628 de candidați. Dintre aceștia, 179 au ales însă să nu se prezinte la examen, 8 au fost eliminați, iar 332 de elevi au fosr respinși, nereușind să obțină media minimă de 6.

Au fost declarați admiși 109 elevi, dintre care doar 13 au reușit să obțină medii de 7 sau peste 7.

Cea mai mare medie a fost de 7,88 și a fost obținută de elevul Petru Daniel Niagu de la Liceul Teoretic Eftimie Murgu din Bozovici.

Lista completă a rezultatelor obținute în Caraș-Severin poate fi consultată aici.

La prima sesiune a Bacalaureatului, rata de promovare din Caraș-Severin a fost de 64,03%, ceea ce a situat județul sub media națională de 72,9%.

foto: click.ro

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei