Dezbatere europeană pe social-media la Babenhausen – Germania, la care participă 13 liceeni reșițeni de la „Diaconovici – Tietz“!

modelmic

În perioada 1 – 5 octombrie 2018, la Bezirksjugendring Schwaben des Bayerischen, Babenhausen, Germania, are loc Reuniunea de proiect Erasmus + KA 1-dialog structurat- „Learning in Plurality”, la care vor participa 13 elevi și 2 cadre didactice de la fiecare dintre cele 4 școli partenere:  HWL – Kufstein, Austria, Institutul ”Gandhi” – Merano, Italia,  ”Anton Fugger” Realschule Babenhausen, Germania. Coordonatorul proiectului este Organizația Tinerilor Șvabi din Babenhausen, Germania.

Echipa Colegiului Național ”Diaconovici-Tietz” Reșița a pregătit o prezentare și un film despre Colegiul nostru, un set de întrebări și o prezentare PTT, despre istorie/cultură/artă/curiozități ale României.

Din partea Colegiului Național ”Diaconovici – Tietz” Reșița iau parte la dezbateri 13 elevi din clasele a X-a A, B, C, liceenii fiind: Izabela Banac, Irina Alexia Bălu, Alexandru Bocean, Paula Ciurean, Dennisa Cheda, George Cismaru, Teodora Galbenu, Silviu Burmai, Bogdan Ifrim, Dan Ispas, Andreea Hațegan, Alexandru Moldovan, Darius Neda – Bendariu,  însoțiți de către prof.  Florica Molnar și prof. Mihaela Velciov.

Elevii vor participa la diferite Workshop-uri pe tema proiectului „Violența în social-media”.

Sergiu Taban

 


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei