Dezinsecție nocturnă la Reșița! „Substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății”

modelmic

La Reșița, activitățile de dezinsecție se vor derula anul aceasta în timpul nopții. Reprezentanții administrației locale informează că lucrările vor începe săptămâna aceasta, substanțele folosite fiind avizate de Ministerul Sănătății. Cu toate acestea, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt sfătuiți să se protejeze.

Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Societatea Comercială DD CHIM SRL anunță că, în perioada 08 – 11.07.2020, intervalul orar 22:00 – 05:00 se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE țânțari și larve țânțari pe raza administrativ – teritorială a municipiului Reșița. În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit.

Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt EXIT 100 EC și Dimilin 25WP. Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele”, informează compartimentul de comunicare din cadrul Primăriei Reșița.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Deasemenea, apicultorii sunt sfătuiți să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare a tratamentelor, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații.
Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Reșita, la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail [email protected].
Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei