DGA-ul și Inspecția Judiciară la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița?

modelmic

Conform informațiilor primite din mai  multe surse demne de încredere, se pare că atât ofițeri DGA cât și procurori ai Inspecției Judiciare ar fi fost prezenți în cursul zilei de astăzi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea ridicării unor documente.

Din informațiile primite, anchetatorii ar fi ridicat documente ce l-ar viza pe fostul prim procuror al Parchetului din Oravița, George Bucurică, acesta fiind anchetat de Inspecția Judiciară în legătură cu o presupusă agresiune sexuală, această anchetă fiind dispusă de Procurorul General, Augustin Lazăr, în urma difuzării înregistrărilor pe un post național de televiziune.

Se pare că anchetatorii au fost însoțiți și de un procuror care a activat în trecut la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, documentele ridicate vizând activitatea judiciară a procurorului Bucurică și ale judiciaristului Boru, de la Poliția de Frontieră Caraș-Severin.

Ne-am fi dorit să certificăm aceste informații și prin vocea purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, dar ne-am lovit de o lipsă de comunicare din partea celor responsabili.

Așteptăm cu operativitate un răspuns la solicitarea scrisă adresată de Reper 24 procuraturii din Oravița, în vederea unei informări cât mai exacte a opiniei publice.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei