„Din cămin nu se intră, nu se iasă; avem grijă de venerabilii noștri“

a

În mai multe centre de îngrijire a persoanelor vârstnice din țară au fost semnalate cazuri de contaminare cu noul coronavirus, care, ținând cont de condițiile de sănătate pre-existente la aceștia pot conduce la o creștere alarmantă a numărului de decese.

La căminul de persoane vârstnice din municipiul Reșița situația este deocamdată sub control și se iau toate măsurile necesare pentru protejarea locatarilor, a afirmat directorul executiv al centrului Oana Glăvan Cenan: „În cămin nu se intră, nu se iasă; avem grijă de venerabilii noștri. La această oră dispunem atât de materiale sanitare pentru protecția personalului cât și de medicamentele necesare pentru tratamentul celor internați la noi. În ceea ce privește rezervele alimentare, pot să vă spun că avem stocul necesar pentru 30 de zile, iar furnizorii noștri ne aprovizionează constant, nu am întâmpinat probleme“.

Cu toate că la Căminul de persoane vârstnice din Reșița există pentru moment suficiente materiale de protecție a personalului, dacă vor exista donații de halate și măști de unică folosință, acestea vor fi mereu binevenite, a mai precizat pentru Reper24 Oana Glăvan Cenan.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei