Direcția de Întreținere din cadrul Primăriei Reșița a scăpat de utilajele cu care se făceau drumurile pe vremea lui Mircea Popa!

modelmic

Aproximativ 100.000 de euro au fost investiți în ultima perioadă de Primăria Reșița pentru achiziția de utilaje pentru Serviciul Public Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița.

Au fost cumpărate mai multe mașini necesare în special pentru asfaltarea de drumuri, domeniu în care erau folosite utilaje vechi de zeci de ani.

Am reușit să achiziționăm anul acesta un finisor nou pe care am cheltuit 27.000 de euro. Numai ce a fost achiziționat, a ajuns de câteva săptămâni la noi, l-am și testat, drumul spre Doman a fost primul obiectiv realizat cu acest nou finisor. Funcționează foarte bine, toți colegii mei de la secția drumuri sunt mulțumiți.

S-au făcut mai multe achiziții de utilaje second – hand, dar mult mai performante decât aveam, adică utilaje cu care se făceau drumurile pe vremea lui Mircea Popa.

Pe lângă acestea am încercat să împrospătăm un pic parcul auto. S-a achiziționat de vreo 100.000 de euro în ultimele luni, am luat un cilindru compactor, un finisor, o mașină mortuară, care chiar era necesară, aveam o epavă acolo, o nacelă, două sărărițe”, a explicat directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului, Daniel Mircea Călin.

 

Citește și Primăria Reșița a început asfaltările! Pentru început pe drumurile spre Doman și Țerova! Vezi planurile administrației locale!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “…am cheltuit 27.000 de euro…S-au făcut mai multe achiziții de utilaje second – hand… performante…”
    De tramvaiele aduse pe atunci (calitate germană) s-au “scăpat” unii, de utilaje (idem) au scăpat alţii. Doar e mai simplu să strici dacă nu eşti capabil să întreţii ceva. Şi când e vorba de comisioane (performante) la achiziţii (ilegale) din banul public… hai să ne şi lăudăm!
    Nu s-a scăpat (pe el) nimeni şi de pasajul-străpungere de sub calea ferată realizat (fără U.E.) de domnul inginer Mircea Popa?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei