Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin invită reșițenii la fasole cu cârnați!

modelmic

Angajații Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin au decis să își aducă și ei contribuția anul acesta la sărbătoarea organizată în centrul civic al Reșiței de Ziua Națională a României. Într-un mod mai puțin obișnuit pentru o instituție din domeniul sănătății: oferind, nu sfaturi sau indicații medicale, ci o porție de fasole cu cârnați. În total, cei de la DSP vor împărți celor prezenți în centrul Reșiței, 180 de porții de mâncare.

Colectivul Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin va oferi în nume personal pentru reșițeni, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri de la 1918 – o masă caldă. Este vorba de 180 de porții, care vor fi distribuite în centrul civic al municipiului celor care vin să asiste la manifestări și, desigur, nu numai. Masa caldă va fi disponibilă, începând cu ora 14:00”, informează purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros.

Conform acestuia, banii necesari pentru această masă caldă oferită reșițenilor de Ziua Națională nu provin din fondurile instituției, ci din contribuțiile angajaților, care au dorit să contribuie și ei cu ceva la marcarea acestei sărbători.

Vom distribui cele 180 de porții la un stand pe care îl vom avea în centru. Fasolea va fi ambalată igienic, în caserole. Este o mâncare tradițională pentru 1 decembrie și ne-am gândit că ar fi bine ca reșițenii să aibă o masă caldă, dacă tot vin în centru, pe frig”, a mai adăugat Daniel Botgros.

 

Citește și Ziua Națională a României, marcată cu paradă militară, spectacol folcloric și fasole la Reșița!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. GEORGE

  E traditional ca cineva sa ofere mancare la sarbatori, doar ca sa se bage in seama.
  De ce oferiti in centru, oferiti ce aveti de oferit, undeva unde sa nu sariti in ochi.
  Purtatorul de cuvant sa spuna unde a intalnit ,,traditia ,, asta, sa ma lumineze si pe mine !

  Deformati totul !

  Traiasca Romania !
  hai sictir politrucilor !

  Raspunde
 2. zero

  din contribuțiile angajaților: „ … o mâncare tradițională pentru 1 decembrie …”, asta cam dă cu …
  O supă cu tăţei la ceaun ar fi fost cea mai avantajoasă alegere politică şi mai economică, mai ales pentru … tăiţelu’.
  Şi pentru că de la fasole (tradiţională) mai iese şi câte un … pârţ :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei