UPDATE: Directorul SAJ Caraș-Severin, Adrian Truică, va fi cercetat în libertate

truica

UPDATE: Directorul Serviciului Județean de Ambulanță din Caraș-Severin, Adrian Truică, va fi cercetat în stare de libertate, însă sub control judiciar.

Procurorul de caz a analizat dosarul, l-a reaudiat pe inculpat și a hotărât să ia măsura controlului judiciar pe 60 de zile”, a explicat pentru Reper 24, avocatul Cosmin Bolosin.

……………………………….

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță din Caraș-Severin, Adrian Truică, a fost reținut aseară pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la sediul Parchetului, fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj.

Conform avocatului sau, Cosmin Bolosin, Truică va fi prezentat astăzi în fața procurorului și se va decide dacă va fi cercetat în libertate sau se va lua o măsură preventivă mai drastică, arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar.

Directorul SAJ Caraș-Severin a fost reținut ieri, în urma mai multor percheziții efectuate la Reșița, Caransebeș și Buchin. Conform reprezentanților DIICOT, Truică și-ar fi amenințat și șantajat fosta iubită, cu sprijinul unor subordonați din cadrul SAJ.

„Începând cu luna februarie 2019 și până în prezent suspectul a săvârşit acte de ameninţare și constrângere psihică și fizică pentru a determina o persoană vătămată să reia relația intimă pe care au avut-o până în februarie 2019”, precizează cei de la DIICOT.

Citește și Caz șocant în Caraș-Severin! Directorul de la Ambulanță își șantaja și amenința fosta iubită cu ajutorul angajaților!

foto Adrian Truica: Facebook

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    La SAJ CS este o “practica” foarte veche, de ani de zile angajatii SAJ folosesc de foarte multe ori ambulantele in interes personal, fac sicane in trafic asupra autoturismelor conduse de anumite doamne, sustrageri de motorina si vanzarea lor si multe alte fapte reprobabile

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei