Distracție pe faleza Dunării! Parada navelor și concerte What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble și The Motans!

modelmic

What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble și The Motans sunt doar câteva din propunerilor Primăriei Moldova Nouă pentru săptămâna viitoare, când vor avea loc Zilele Orașului. Și cum zilele de sărbătoare se suprapun practic cu zilele libere anunțate de Guvern, probabil că prezența la evenimentul ce va avea loc în perioada 15-18 august pe faleza Dunării, va fi una numeroasă.

Zilele Orașului Moldova Nouă, prilejuite de sărbătoarea hramului Bisercii ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”, vor debuta miercuri seara, la ora 19:00 cu tradițională paradă a navelor de fluviul Dunărea. Aceasta va fi urmată de un spectacol susținut de: ansamblul folcloric „Înfrățirea” al Casei de Cultură Moldova Nouă, Keepers of tradition, trupa „Perla Dunării” a Casei de Cultură Moldova Nouă, Petrică Pavlovici și formația și Olivera Petrov.

Joi seara se vor prezenta în fața publicului: ansamblul folcloric „Bârzava” Reșița, Florin Ionaș „Generalul” și formația, Claudia Ionaș, Diana Selagea, Daniel Ilie, Intermezzo Band și Jelena Broćić.

Serile de vineri și sâmbătă sunt rezervate ritmurilor mai moderne. Vineri vor face spectacol pe faleza Dunării: trupa „Energy” a Casei de Cultură Moldova Nouă, Rapp’Aga, What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble și The Motans, iar sâmbătă, începând cu ora 20:00, doritorii de distracție sunt invitați la un after after party cu DJ Andi (In The Mix).

Intrarea la toate concertele este liberă. Organizatori sunt: Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei