În Divizia A de handbal, CSM Reșița învinge spectaculos Universitatea Craiova, scor 37-28!

CSM Resita univ craiova

O nouă victorie a rosso-nerilor din handbal a animat sala Polivalentă din Reșița, dată fiind poziția din clasament a oaspeților de la Universitatea Craiova, locul V în prezent. Meciul a început foarte bine pentru CSM Reșița, care după doar 5 minute conducea cu 5-0. Și chiar dacă „prăzarii“ au încercat să revină în joc, demonstrând, în multe din momente ale întâlnirii, că sunt posesorii unui handbal de calitate, prima jumătate de oră s-a încheiat cu avantajul echipei pregătite de Marcel Vulpe și Radu Bote, 21-16. Golul nr. 21 fiind marcat de portarul reșițean Cristian Ionescu, în urma unei execuții de la 7 metri!

Certați la vestiar de antrenorul Costin Dumitrescu, craiovenii au intrat ceva mai motivați în partea a doua, reducând la trei goluri diferența de pe tabelă în minutul 33 și chiar la două goluri în minutul 38 al întâlnirii. Portarul Ionescu, cu sprijinul colegilor săi, Vulpe, Daia, Grozăvescu, Heimbach, Morar și Pârvan au reușit să țină piept avântului oltenesc, oferind până la final o adevărată pleiadă de faze spectacol atac-apărare-contraatac, într-un joc de handbal pe care cei din tribune l-au savurat până la ultima picătură. Merită remarcați și juniorii sau mai tinerii jucători care au entuziasmat suflarea din polivalentă, Denis Barbu, Snezan Radosavlevici, Marius Negru și tânărul portar Andreas Back. Scro final CSM Reșița –  CS Universitatea Craiova 37 – 28.

time out

Alex Vulpe, cel mai bun marcator de la CSM Reșița!

Nu mai puțin de 16 goluri a marcat jucătorul reșițean în poarta formației Universitatea Craiova, Alexandru Vulpe, fiind cel mai prolific marcator ale echipei CSM Reșița, de la înființare și până la această oră. Vorba bănățeanului,  „să-i țină Dumnezeu năravul!“

De această dată, Consiliul Local Reșița a fost reprezentat, la această partidă, de liderul grupului liberal din CL Reșița, consilierul Hadrian Popescu, cel care s-a declarat mulțumit de atitudinea din teren a handbaliștilor rosso-neri.

Se pare că CSM Reșița cuplează mult mai bine în meciurile disputate cu primele clasate ale seriei B, modesta HCM Sighișoara reușind în etapa precedentă să dispună pe teren propriu de Reșița cu 30 – 28.  Mult succes, CSM Reșița!

CSM Reșița: Cristian Ionescu (1), Andreas Back, Marius Grozăvescu (1), Sebastian Pârvan (2), Alexandru Vulpe (16), Andrei Pascari, Ioan Morar (3), Alexandru Ille (2), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (2), Răzvan Daia (5), Denis Barbu (2), Ștefan Drăgan, Marius Negru, Alexandru Ion, Antonio Gîrban. Antrenori Marcel Vulpe, Radu Bote.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei