DJ 572 așteaptă să iasă din lista drumurilor de coșmar! Condiții de trafic îmbunătățite spre Comorâște și Doclin!

drum

Direcția de Drumuri Județene a anunțat că s-au finalizat lucrările de reparații pe DJ 572 în intravilanul localităților Comorâște și Doclin, gropile care au dat bătăi de cap multă vreme șoferilor fiind acoperite prin turnare de covoare asfaltice cu o grosime variabilă de aproximativ 6 cm.

Lucrările de reparații pe același drum județean nu se opresc însă la acest tronson, cei de la drumuri județene precizând că se va interveni și în intravilanul altor localități din zonă, pe diverse tronsoane.

Pe același drum județean, anul acesta avem planificate lucrări de reparații pe următoarele tronsoane: DN 58 – Fizeș – 6 km; intravilanele localităților Surducu Mare, Tirol, Brezon și Forotic – 3 km”, anunță DDJ Caraș-Severin.

Drumarii spun că tronsonul de drum Comorâște-Berzovia va fi modernizat, așa cum au promis de ceva vreme autoritățile județene. „Tronsonul Comorâște – Berzovia, a fost inclus pentru finanțare pe POR, chiar în cadrul unei ședințe a comitetului director al ADR Vest, derulată la Reșița”, preciza acum 2 ani președintele CJ Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Până la aprobarea proiectului, Direcția de Drumuri face lucrări de reparații pentru a îmbunătății condițiile de trafic.

Venim cu specificația că acestea reprezintă lucrări de reparații – o variantă mai puțin costisitoare, cu rolul de îmbunătățire a condițiilor de trafic până la aprobarea proiectului depus la ADR Vest pentru modernizarea tronsonului cuprins între localitățile Comorâște și Berzovia – proiect eligibil, aflat în continuare pe lista de rezervă”, precizează reprezentanții DDJ Caraș-Severin.

d

d1

d4

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei