Doar 149 de elevi din județ au reușit să ia Bacalaureatul în sesiunea de toamnă

modelmic

Promovabilitate de 30,53% la sesiunea din toamna a Bacalaureatului, în județul Caraș-Severin. Dintre cei 627 de înscriși, s-au prezentat la probele de examen doar 488 de absolvenți de liceu, iar dintre aceștia 4 au fost eliminați din examen.

Au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat 149 de absolvenți, neexistînd nicio notă de 10 la această sesiune. 335 de participanți la probele Bacalaureatului au fost respinși, 117 au  obținut medii între 6 și 6,99, iar 28 de participanți au obținut între 7 – 7,99, alți 4 absolvenți au luat Bacalaureatul cu medii între 8 și 8,99.

La sesiunea din iulie, rata de promovare a fost de 61,90%, înainte de rezolvarea contestațiilor, județul fiind aproape de media pe țară și în ușoară creștere față de procentul de anul trecut.

Două unități de învățământ din Reșița, Liceul Teologic Baptist și Colegiul Național Traian Lalescu, s-au aflat în topul liceelor cărășene cu cea mai mare rată de promovabilitate la Bacalaureatul din această vară.

foto: bihon.ro

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei