„Doar uniți și responsabili putem depăși perioada de grea încercare“ – afirmă Titu Bojin

a

Consilierul județean timișean Titu Bojin face o propunere organelor centrale ale statului pentru sprijinirea familiilor cu copii, pentru care orice sprijin în această perioadă este cu siguranță binevenit:

„Dragi prieteni,
Am propus în cadrul ședinței CJT, desfășurată prin sistemul videoconferință, o măsură pentru a veni în sprijinul familiilor cu copii din județ. Consider că fondurile alocate prin programul școlar “Corn și lapte”, momentan suspendat, ar putea fi direcționate pentru achiziționarea unui pachet cu produse de curățenie și igienă care ar putea ajunge la familiile cu copii. După o analiză serioasă în cadrul CJT, pot fi cooptate pentru a sprijini acest demers și alte instituții, cum ar fi Inspectoratul Școlar Județean. Solicit și prin această cale colegilor din executivul CJT să analizeze serios propunerea mea. Județul Timiș are un buget considerabil care poate suporta costurile aferente din fonduri proprii, pentru că banii din acest program școlar vin de la UE. Eventual, poate fi deschis subiectul cu autoritățile europene responsabile. De asemenea, cred că propunerea ar putea fi analizată chiar la nivel central. Consider că în aceste momente complicate, sunt familii pentru care orice formă de sprijin este binevenită. Doar uniți și responsabili putem depăși perioada de grea încercare“.

Prin această măsură declanșată la nivelul județului Timiș mii de copii, în special cei din mediul rural dar nu numai, ar putea beneficia de un ajutor binevenit.

sursă foto: impactpress.ro

 

Dan AGACHE

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei