Doi bărbați au ajuns la spital după o coliziune între două mașini, la Oțelu Roșu

modelmic (1)

Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza orașului a avut loc un accident rutier. În urma coliziunii dintre un taximetru și un BMW, două persoane au fost rănite.

În timp ce un bărbat conducea un autoturism, s-ar fi angajat în depășirea autoturismului din fața sa, condus de un bărbat care, la un moment dat, după ce a semnalizat, a virat regulamentar la stânga, moment în care cele două autoturisme au intrat în coliziune”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

În urma accidentului, șoferul de 28 de ani și pasagerul din cea de-a doua mașină, un taxi, de 69 de ani, au fost răniți. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferii celor două mașini au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

În acest moment, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Elena FRANȚ

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  „… după ce a semnalizat, a virat regulamentar la stânga, moment în care cele două autoturisme au intrat în coliziune”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

  S-a omis faptul că în “lumina prevederilor” din noul cod rutier (vechi de peste 15 ani), în manevra de viraj la stânga nu mai eşti obligat să te asiguri dacă nu cumva vreunui “bizon” cu bembeu nu i s-a căşunat cumva să te depăşească. Indiferent de becul de la semnalizarea ta.
  Semnalizare pe … încredere (în “percepţia” celuilalt) şi … bumm.
  Nici la manevra de întoarcere nu mai eşti obligat să opreşti şi să te asiguri că … avem neo-legisme.
  Deh. Legea (şi învăţătura) veche cică ar fi fost proaste.
  Iată şi rezultatele :(

  Raspunde
  1. Adrian

   ATENTIE, daca faci stanga intr-o intersectie nu esti obligat sa te asiguri din spate, deoarece nu are voie nimeni sa te depaseasca la distanta mai mica de 30 de metri de intersectie, DAR … daca faci stanga intr-o parcare sau vrei sa intrii la tine acasa pe podetul din fata portii … esti obligat sa te asiguri si din spate deoarece acolo nu este valabila legea de mai sus si nu vei vedea nici linie continua acolo deci … in acel caz poti fi depasit.
   In concluzie … atentie in ce caz va aflati si procedati in consecinta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei