Doi bărbați și-au pierdut viața într-un accident petrecut azi-noapte pe DN 68, în județul Caraș-Severin

modelmic

Un grav accident de circulație în care și-au pierdut viața două persoane s-a produs în noaptea de miercuri spre joi DN 68, în localitatea Băuțar din județul Caraș-Severin. Conform primelor informații, victimele sunt doi bărbați, ambii în vârstă de 40 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:26, pe DN 68, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin:

În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

modelmic

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei