Doi cărășeni căutați de polițiștii din Franța, opriți la frontieră în timp ce încercau să intre în țară

modelmic

Doi cărășeni, urmăriţi internațional, au fost reținuți la frontiera de vest. Căutați de polițiștii din Franța pentru comiterea infracțiunii de furt, aceștia au fost opriți de polițiștii de frontieră în timp de încercau să intre în țară.

„În ultimele 24 de ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 26, respectiv 29 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi internaţional, având emise pe numele lor mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Ambele alerte sunt introduse de autorităţile din Franţa”, explică agent șef de poliţie Mihaela Les, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

foto: pressalert.ro

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei