Doi minori au tâlhărit un bătrân în plină stradă!

modelmic

 

Cazurile în care minorii obțin nota zece la furt și tâlhărie sunt din ce în ce mai dese în Caraș-Severin. Această constatate a fost întărită chiar aseară la Caransebeș, acolo unde doi minori au lăsat un bătrân cu buzunarele goale.

Micii tâlhari, în vârstă de doar 15, respectiv 16 ani, au acționat în zona unei unități bancare din municipiul Caransebeș. Victima celor doi a fost un bătrân în vârstă de 77 de ani care a folosit bancomatul pentru a scoate suma de 1.500 de lei.

Din acești bani, bătrânul i-a dat soției sale suma de 300 de lei, rămânând în mână cu restul de 1.200. Cele două zerouri de la finalul acestei sume i-a făcut pe cei doi minori să-și piardă mințile.

Aceștia l-au urmărit pe bătrân, după care i-au smuls din mână suma de bani și au dat bir cu fugiții. Libertatea micilor tâlhari a avut picioare scurte însă, și asta pentru că oamenii legii au reușit repede să-i identifice.

„Din cercetările efectuate şi din discuţiile purtate cu partea vătămată (un bărbat în vârstă de 77 de ani) s-a constatat că după ce a extras de la bancomat suma de 1500 de lei, 300 de lei i-a dat soţiei sale, iar ceilalţi 1200 de lei i-au fost sustraşi din mână de doi tineri. Poliţiştii i-au identificat pe cei doi, doi minori în vârstă de 15 respectiv 16 ani”, a explicat Ancuța Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În momentul de față se continuă cercetările în cadrul unui dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, dar şi pentru recuperarea prejudiciului.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei