UPDATE: Doi minori dispăruți de la domiciliu, căutați de polițiștii cărășeni

disparuti

UPDATE: Cei doi minori plecați voluntar zilele trecute de la domiciliile din localitățile Rusca Montană și Zăvoi au fost găsiți în cursul zilei de astăzi, aflându-se împreună pe raza comunei Zăvoi.

„Pe timpul cât au fost plecați, aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni”, precizează Alina Boeru.

…………..

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a doi minori dispăruți de la domiciliu. Este vorba de o fată de 15 ani din Rusca Montană și de un băiat de 16 ani din Zăvoi, ambii plecați voluntar de la domiciliu.

În cazul fetei, dispariția a fost anunțată de tatăl acesteia, care a sesizat miercuri Poliția orașului Oțelu Roșu că minora SAMIRA LARISA MURARIU  a plecat de acasă marți seara, în urma unor discuții contradictorii cu familia.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 60-65 kg, constituție atletica, ochi albaștri, păr lung castaniu, ten deschis, fără semne particulare sau tatuaje.

Dispariția băiatului a fost anunțată de mama acestuia. Aceasta a declarat polițiștilor că în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, motivând că se simte rău, ELVIS MOISĂ a ieșit din locuință și nu a mai revenit.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră tip salopetă cu bretele, ghete de culoare neagră și o geacă verde cu glugă cu puf.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65-70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt, fără semne particulare sau tatuaje.

Cei care pot furniza informații cu privire persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei